Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PNL si PC candideaza separat pentru primarii de sectoare Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 25 February 2011 - 10:28 AM

Daca ce in urma cu circa o luna de zile, Chiliman si „Piedone" se invitau reciproc care sa fie primarul Bucurestilor, acum cei doi au decis ca ceea ce se intåmpla la sectoare e treaba fiecaruia. Consiliul de Conducere al ACD PNL-PC Bucuresti a decis, in prima sedinta de la constituirea aliantei, sa aiba candidaturi proprii la primariile de sector, in perspectiva alegerilor locale din 2012, a anuntat, ieri, copresedintele aliantei pe Bucuresti, Andrei Chiliman. „Am constatat o unitate de viziuni asupra modului in care trebuie sa colaboram in Bucuresti in perspectiva pregatirii pentru alegerile din 2012. Am hotaråt ca alianta dintre PNL si PC sa mearga cu candidati proprii pentru alegerile locale de anul viitor", a spus Chiliman, el precizånd ulterior ca s-a referit la candidaturi proprii ale Aliantei la sectoare. Totodata, Chiliman a precizat ca in cadrul Consiliului de Conducere al ACD PNL-PC Bucuresti s-a decis sa se formeze un grup comun de lucru al celor doua organizatii, pentru a colabora eficient in structurarea proiectului comun intitulat „Un Bucuresti modern", care va fi propus electoratului in perspectiva alegerilor din 2012.
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi