Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mai mult decat stie Becali sa numere Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 21 October 2011 - 06:27 AM

Maccabi - Steaua 5-0. Din 1997, n-a mai pierdut Steaua cu 5-0 in Europa!!!

Elevii lui Ilie Stan si-au batut joc in aceasta seara de istoria clubului bucurestean. Apatici, lipsiti de orice idee tactica, stelistii au fost lamentabili si au terminat umiliti de o echipa din Israel. Mai mult, ros-albastrii au pierdut si doi jucatori, Bicfalvi si Iliev fiind eliminati. O astfel de infrangere dezastruoasa n-a mai suferit Steaua din 1997, de la celebrul meci cu PSG. Apatridul Amasha a fost, fara indoiala, omul meciului. A izbutit o dubla si ma scos un penalty, dar mai si putea marca.
Presa din Israel jubileaza: "Maccabi a lovit-o crunt pe Steaua"
Victoria la scor in fata Stelei a isterizat, la propriu si la figurat, presa din Israel. "Concert verde: Maccabi Haifa a demolat Steaua", "A fost treaba simpla cu Steaua", "Dupa meciul de la Haifa, se pare ca Becali trebuie sa aduca al treilea antrenor" sunt doar cateva titluri din presa evreiasca.
Ilie Stan credea ca israelienii se vor da la o parte! "Nu ne asteptam sa intalnim un adversar asa de bun, de organizat si de motivat"
Tehnicianul Stelei, Ilie Stan, si-a pus la zid jucatorii, despre care a spus c-au evoluat slab si ca n-au priceput nimic din indicatiile tactice. "Eu credeam ca jucatorii vor intelege mesajul meu. Toti au jucat slab. Vom face o analiza, pentru ca fiecare stia ce are de facut. Sper sa ne trezim inainte de meciul cu Rapid. A fost un accident. Nu ne asteptam sa intalnim un adversar asa de bun, de organizat si de motivat. Pacat ca i-am pierdut pentru meciul urmator pe Iliev si Bicfalvi, eliminati. La Bucuresti va trebui sa jucam cu totul altfel", a fost mesajul laconic al luii Ilie Stan.
Martinovici a izbucnit in plans: "Niciodata n-am primit cinci goluri!"
Umilinta de la Haifa a cutremurat vestiarul Stelei. Fotbalistii ros-albastrii erau daramati la finalul meciului cu Maccabi.
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi