Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Oportunitate de castig Reforma in sanatate-Modalitate de a castiga un venit mare Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Sergiu taras 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-November 11

Scris 20 November 2011 - 10:55 AM

Iti propun o colaborare pe tema reforma in sanatate.
Ce inseamna aceasta reforma?
se va introduce prin lege obligativitatea pentru fiecare contribuabil, persoana activa sau pensionar, de a opta ca o parte (un procent) din contributia obligatorie pentru sanatate sa fie virata catre o retea de sanatate privata.
Ceva similar cu sistemul de pensii private, dar de o mai mare amploare.
Spre deosebire de cei aproximativ 4 milioane de oameni care erau obligati sa adere in 2007, acum reforma va implica toata populatia tarii, peste 21 de milioane de locuitori.
Miza este net superioara pentru companiile de asigurari, de aceea si comisioanele vor fi mult mai mari.
Factorul esential care conduce la obtinerea unor castiguri uriase, fara studii sau pregatiri speciale, este crearea unei echipe cat mai mare si active.
Nu pierde timpul,beneficiaza de sansa ta
Daca esti de acord si doresti sa faci parte a din cea mai mare echipa si sa ma ai coordonator da-mi de veste aici, ca iti dau codul de activare.
Nu uita ca am fost nr. 1 in Romania in Campania P2(reforma pensiilor)in 2007 cu echipa mea de 75 de oameni.Diferenta acuma va fi ca vom castiga mai multi bani.Va astept cu drag la mine in echipa Sergiu
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi