Bucuresti
Se afişează 1-10 din 62 rezultate.
  • Degustare de vinuri Jidvei, la El Pato
  • 0

  • Pentru că ne plac vinul bun, mâncarea gustoasă şi asocierile dintre ele, am invitat la cină, spre degustare, vinurile Jidvei (Ana si Maria), tinere, frumoase si proaspete, născute în inima Ardealului.
  • 0730.344.810
  • Meniul zilei - la Peter's Kitchen
  • 0

  • Începând din această săptămână, în fiecare luni plecăm la drum cu un nou meniu de prânz, cu preparate delicioase si diverse, gata de a fi combinate în fiecare zi pe gustul fiecăruia. Prețul este de 18 lei / meniu.
  • 021 312 0242, 0747 810 473
  • Cea mai dulce comandă de cupcakes la cofetăria Art Dessert
  • 0

  • Iubitorii de dulciuri au acum ocazia să se bucure de arome unice sub forma celor mai interesante design-uri de brioșe. La Art Dessert conceptul de cupcake cunoaște o evoluție impresionantă, prin atenția acordată de maeștrii cofetari absolut tuturor ingredientelor, astfel încât orice persoană să le adore pe deplin.
  • Restaurant romanesc Bucuresti – seri de neuitat
  • +1

  • Unele lucruri nu pot sa fie uitate usor, ramanand undeva in sufletul nostru. La ele, revenim de fiecare data cand ne simtim melancolici sau atunci cand simtim ca intre noi si fericire mai este un pas.
  • TOP 3 modele de torturi de la www.artdessert.ro pentru nunti de poveste
  • 0

  • Torturile reprezinta de cele mai multe ori atractia oricarei petreceri, indiferent ca e vorba de o nunta, un botez sau de o zi aniversara. Cu toate acestea, atunci cand in prim plan se afla o festivitate de mare importanta precum e nunta, atentia trebuie sa fie mult mai sporita atunci cand mirii isi aleg tortul.
  • Savoarea retetelor culinare italiene poate fi descoperita doar la Mezzaluna di Laura
  • 0

  • Italia este renumita pentru bucataria sa care ofera o gama variata si neliminata de combinari pentru realizarea retetelor culinare italiene. Gusturil si ingredientele pentru orice tip de mancare italiana difera de la o zona la alta, iar acest aspect face posibil ca retetele culinare italiene sa fie transpuse in bucataria unor alte tari, tinandu-se cont de pecificatiile celei din urma.