Bucuresti
Se afişează 11-20 din 171 rezultate.
  • În ce condiții trebuie păstrat vinul de casă
  • 0

  • Dacă te mândrești cu o producție de vin făcut de tine și vrei să te bucuri de savoarea lui, înseamnă că ești curios să afli condițiile ideale de păstrare. Pasiunea pentru vinul de casă este împărtășită de mulți, însă nu toți cunosc secretele depozitării lui.
  • Ce înseamnă HoReCa?
  • 0

  • HoReCa este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru sectorul hotelier și alimentar (Hotel, Restaurant, Catering/Cafenea). Numele a fost folosit oficial pentru prima dată în 1949, când a fost fondată Uniunea Internațională a Organizațiilor Naționale de Hoteluri, Restaurante și Cafenele.
  • Climatizarea și ventilația în HoReCa - TOT e trebuie să știi
  • 0

  • Necesitatea unui sistem de climatizare sau ventilație este cu atât mai mare în cazul unor afaceri, cum sunt birourile, hotelurile, cafenelele și altele. În cazul unui restaurant, unde se lucrează cu alimente, sistemul de ventilație trebuie să fie bine pus la punct și întreținut corespunzător ...
  • Cum să prepari celebrele Cinnamon Rolls
  • 0

  • Pentru a obține cele mai bune Cinnamon Rolls, este important să alegi ingrediente de calitate superioară. Făina neagră sau făina de grâu de tip 000 sunt cele mai bune opțiuni pentru aluatul de Cinnamon Rolls, deoarece acestea conțin o concentrație de proteine între 10% și 12% ...
  • Gătitul în ceaunul din fontă, o experiență culinară autentică
  • 0

  • Fără doar și poate, mâncarea are un gust inedit atunci când este preparată la un ceaun din fontă. Prepararea hranei într-un astfel de vas în aer liber cu ajutorul focului a devenit o tradiție pentru mulți dintre noi. Însă, după cum probabil știi, mâncarea devine mult mai gustoasă ...
  • Cele mai apreciate mâncăruri românești
  • 0

  • România este o țară bogată în tradiții culinare, iar mâncărurile românești au devenit apreciate și recunoscute la nivel internațional. Indiferent dacă ești curios de o experiență gastronomică unică sau pur și simplu un iubitor al bucătăriei tradiționale românești, există câteva mâncăruri ...
  • 7 sortimente de eclere pentru toate gusturile
  • 0

  • Să fim sinceri…cine nu iubește eclerele? Aceste deserturi sunt considerate printre cele mai rafinate în bucătăria Franței și nu este de mirare, având în vedere modul de preparare și aspectul inedit, potrivit oricărei împrejurări.
  • Cafea boabe pentru un espresso perfect!
  • 0

  • Pentru un espresso perfect avem nevoie de o cafea boabe de calitate, macinata la granulatia potrivita si bineinteles prajita corespunzator. Alegerea unui sortiment bun de cafea boabe poate fi o adevarata provocare mai ales datorita gamei variate de sortimente existente pe piata.