Bucuresti
Se afişează 1-10 din 20 rezultate.
  • Turta dulce de casa
  • 0

  • poze 1
  • Turta dulce de casa sau tort asemanator cu turta dulce, pe care il preparati usor intr-o forma de prajitura.
  • Salata de broccoli cu ton
  • 0

  • poze 1
  • Vara este anotimpul meu preferat. Iubesc diminetile de vara, planurile de concediu, relaxarea la o terasa dupa o zi plina, dar mai ales iubesc explozia de culori din piete...
  • Salata de bureti de roua
  • 0

  • poze 2
  • Buretii de roua sunt o specie de ciuperci de camp, foarte apreciata inca din antichitate pentru gustul deosebit si proprietatile pe care le aduce sanatatii noastre. Sunt un aliment foarte bogat in proteine, care se gatesc foarte repede si usor.
  • Salata cu capsuni si branza de capra
  • 0

  • poze 1
  • Mancarea e cu atat mai buna cu cat este mai colorata, mai vie. Astfel a ajuns in farfuria mea si aceasta salata, care pe langa combinatia de culori, exceleaza si prin combinatia de arome. Veti vedea imediat de ce!
  • Conopida cu ton
  • 0

  • poze 1
  • Conopida este o leguma din familia cruciferelor, care acopera necesarul zilnic de Vitamina C, dar si alte substante benefice pentru organism cum ar fi Vitamina K, Complexul B, carotenul si are in compozitie cele mai importante minerale pentru revigorarea organismului: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, zinc şi cupru.
  • Tort cu glazura de ciocolata raw
  • 0

  • poze 2
  • Dupa cum v-am obisnuit deja, aceasta reteta e facuta din ingrediente crude, neprocesate termic, fara alimente de origine animala si indulcitori artificiali!
  • Salata de kale cu ton
  • 0

  • poze 1
  • Varza kale are niste proprietati incredibile si este considerata superalimentul momentului. Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
  • Branza de migdale cu leurda
  • 0

  • poze 3
  • Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.