Bucuresti

A & S International 2000

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Calea Giulesti, nr. 244-248
Telefon
0212209909, 0212209512
Fax
0212205315
Web
http://www.as2000.ro
Categorie
Firme medicamente
Modificat
acum 7 ani si 2 saptamani
Vizualizari
2856

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

A & S International 2000 Bucuresti

A&S a devenit, intr-o perioada scurta, dintr-o companie de producţie farmaceutică de uz veterinar, o companie puternică care şi-a extins activitatea în domeniul producţiei de dezinfectanţi, detergenţi şi geluri pentru investigaţii şi tratamente cu ultrasunete, in domeniul cercetarii veterinare şi distribuţiei produselor medicinale de uz veterinar şi în agricultura. Cu toate acestea motivatia de inceput este inca puternica: pasiunea pentru animale si pentru sănătatea lor.

Compania a realizat o dinamicã deosebitã in acest domeniu, astfel incât in prezent are inregistrate si avizate un numãr de peste 100 de medicamente, dezinfectanti si detergenti, toate obtinute prin cercetare proprie. Unitatile de productie sunt certificate ISO 9001/2000 si in prezent este in curs obtinerea autorizãrii GMP.
Productia de medicamente destinata uzului veterinar cuprinde o gama complexa de antibiotice, produse antiparazitare, vitamine, medicamente de uz extern si intern utilizate atit in crescatorii cât si in gospodariile individuale : solutii injectabile, unguente, geluri si creme de uz extern, paste orale, unguente oftalmice precum si o gama larga de solutii otice si oftalmice.

Fabricatia se bazeaza pe materii prime exclusiv din import de la producãtori consacrati, a căror calitate este selecţionată conform exigenţelor impuse de Farmacopeea Americana, Farmacopeea Britanica, Farmacopeea românã. Importul acestora se face direct de cãtre firmã, în vederea asigurãrii unei calitãţi constante a produselor.
Calitatea produselor este dezideratul principal al companiei. Echipa care isi desfasoara activitatea in acest domeniu este alcãtuia din cercetãtori stiintifici cu peste 25 ani de experientã in cercetare, ingineri chimisti, medici ,farmacisti, tehnicieni cu experientã. Preocuparea companiei se indreapta si inspre formarea de specialisti, investitiile in dezvoltarea profesionala a angajatilor fiind in prim plan.