Bucuresti

Agent Promovator

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Berveni, nr. 48
Telefon
0741919919
Social links
Categorie
SEO / SEM
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Agent Promovator din Bucuresti

Agent Promovator ajuta companiile sa creasca vizibilitatea online, traficul site-ului web, clasamentul in rezultatele cautarilor, prin strategii de ultima ora. Oferim un plan SEO orientat catre crestere in mediul online, personalizat si complet pentru fiecare afacere pentru a va imbunatati vizibilitatea companiei dvs. Suntem un furnizor de servicii de Marketing Online cu rezultate reale, cu servicii de optimizare pe motorul de cautare Google, pentru a creste clasamentul site-ului dvs. web in rezultatele motoarelor de cautare si pentru a creste traficul organic si veniturile obtinute din mediul online.

Mario Grigorescu este fondatorul brandului Agent Promovator si consultant de top in marketingul online, cu certificare Google, ajutand companiile sa implementeze un sistem predictibil de marketing si publicitate pentru a gasi strategia ideala de a fi pozitionate in Topul Google. Actualmente este lider in cautarile Google ca si Consultant Marketing si Consultant Marketing Online, oferind servicii profesionale de optimizare a motoarelor de cautare (SEO) si a locatiilor de business in Google Maps (Local SEO), campanii de backlinks si servicii de content marketing.

Ofer Management Complet pentru Afacerile Online, mai exact:

- Design/ReDesign Site Wordpress Mobile Friendly.
- Mentenanta, Optimizare Cache & Baza de Date, Securitate Wordpress.
- Management site Wordpress (implementare solutii noi pentru cresterea organica in Google)
- Optimizare SEO (listare cuvinte cheie, meta-taguri si backlinkuri cu trafic mare)
- Promovare pe canale Social Media
- Promovare Google Ads & Facebook Ads
- Ofer Transparenta Totala clientilor mei prin Rapoarte Lunare si Acces Mobile la Analiza Traficului Online si a campaniilor de Promovare.
- Experienta garantata prin studii de caz.
- Recomandari Reale de la fostii sau actualii clienti.
- Flexibilitate in costuri.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00