Bucuresti

“Amintiri din Epoca de Aur” si Robotzi la Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania

“Amintiri din Epoca de Aur”si RObotzi la Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Apartine de
Plaza Romania
Vizualizari
728

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In sectiunea din afara competitiei a noului festival de comedie aflat sub egida Anchor Grup, organizat de Plaza Romania si gazduit de Movieplex,vor putea fi vizionate trei lungmetraje celebre, episoade din ultimele sezoane ale RObotzilor si sase scurtmetraje.
La Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania, in sectiuneadin afara competitiei, cinefilii vor putea vedea filmul omnibus selectat la Cannes “Amintiri din Epoca de Aur”, scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Constantin Popescu si Cristian Mungiu. Mai mult, la festival,va putea fi vizionat filmul mut alb-negru premiat cu trei Globuri de aur si sapte Oscaruri“Artistul ”, de Michel Hazanavicius,si la lungmetrajul de animatie “Shaun the Sheep“, de Richard Starzak si Mark Burton, lungmetraj care are premiera in Romania pe 27 februarie 2015. Intrarea la toate proiectiile din cadrul Comedy Short Film Festival @ Plaza Romaniaeste gratuita.

Una din premierele pe care festivalul le ofera amatorilor de film este difuzarea intr-o sala de cinema modernaa 27 de episoade din celebrul serial RObotzi, realizat de Creative Monkeyz.
In sectiunea din afara competitieia Comedy Short Film Festival @ Plaza Romaniavor fi difuzate sase scurtmetraje de comedie. Singurul romanesc dintre acestea este “Si baietii cateodata“, deMatei Lucaci-Grunberg. Celelalte filme provin din SUA, Argentina, Marea Britanie si Franta.

Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania este singurul festival de scurtmetraje de comedie organizat intr-un mall din Romaniasi se va desfasura la Movieplex. Anchor Grup, o companie ce sustine activ artele, a organizat acest festival pentru a rasplati cineastii talentati si creativi, dar si clientii Plaza Romania.

Programul complet al festivalului il gasiti la http://plazafilmfestival.ro/festival-program/