Bucuresti

Avanpremiera Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi ruleaza joi, 19 mai, la Baneasa Drive

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
711

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Mult asteptatul film al anului 2011, Pirates of the Caribbean: On stranger tides / Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, va putea fi urmarit imediat dupa miezul noptii la Baneasa Drive In Cinema in avanpremiera, joi, 19 mai.


In data de 20 mai, incepand cu ora 19:30, la Baneasa Drive in Cinema indragitii pirati ii asteapta pe cinefili sa se fotografieze la locul special amenajat din incinta drive in cinema-ului.


Perioada 13-19 mai este dedicata prietenilor la Baneasa Drive in Cinema. Asadar, cei care vin impreuna cu 3 prieteni sa vizioneze filmele preferate beneficiaza de bilet gratuit.


Baneasa Drive In Cinema este primul cinematograf Drive In din Bucuresti si singurul Drive In din Romania care ofera proiectie digitala. Cinematograful utilizeaza un sistem digital de proiectie care permite vizionarea filmelor in cele mai bune conditii, cu o inalta claritate si intensitate a imaginii.Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful are o capacitate de 300 de masini.


Cateva dintre avantajele Drive in Cinema-ului:  • Poti sa vorbesti, sa comentezi in voie cu partenerii de film


  • Parintii le pot citi si explica celor mici fara a-i deranja pe cei din jur


  • Copiii se pot juca in voie pe bancheta din spate in timp ce parintii urmaresc filmul


  • Volumul filmului este ales de fiecare, dupa pofta inimii


  • Beneficiezi de confortul scaunului masinii tale!