Bucuresti

Biletele VIP la concertul aniversar Celelalte Cuvinte de la Hard Rock Cafe sunt SOLD OUT

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
770

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Au mai rămas doar cateva zile pană la concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sărbătoreşte 32 de ani de carieră. Evenimentul va avea loc în data de 15 decembrie, de la ora 21.00, în celebrul club bucureştean Hard Rock Cafe. Bilete VIP din fața scenei au fost deja epuizate.

Evenimentul – deja devenit o tradiţie – se va desfăşura sub egida conceptului acustic Trup şi Suflet, prezentat pentru prima oară în Bucureşti în luna octombrie, la Cinema Patria, în faţa unei săli arhipline.

Astfel, în data de 15 decembrie, trupa orădeană va susţine un concert în două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forţă, cu hiturile rock care i-au consacrat.

La Hard Rock Cafe se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Între vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din răsărit”, „Despărțire”, „Comoara”, „Dacă vrei”, „Iarbă prin păr”, unele „răstălmăcite” de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, altele în varianta originală.

Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua evenimentului, la intrare.

Mai sunt disponibile doar bilete la pretul de 50 de lei, cu loc la masă.

Pentru a cumpăra bilete online, vă rugăm accesaţi următorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-celelalte-cuvinte-aniverseaza-32-de-ani-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-579

Un eveniment prezentat de METALHEAD.ro şi Gala.