Bucuresti

CityDent

CityDent

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Strada Teheran, nr. 2
Telefon
0219614, 0721317370
Web
https://citydent.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

CityDent Bucuresti

Atunci cand ne veti vizita la CityDent veti descoperi ca zambetul pacientilor reprezinta prima noastra prioritate. Veti observa ca eforturile noastre sunt indreptate spre securizarea starii dumneavoastre de comfort. Suntem mandri sa va punem la dispozitie cea mai noua tehnologie si cele mai noi materiale din domeniul stomatologiei aproape imediat ce ele apar la nivel mondial.

Clinica dispune de un soft informational de ultima generatie cu ajutorul caruia echipa noastra medicala este pusa la curent in doar cateva momente cu intreaga situtie medicala a pacientului. Ne dorim construirea unei relatii de lunga durata cu fiecare dintre pacientii nostri printr-o comunicare medicala deschisa si directa, prin intelegerea unicitatiii fiecaruia dintre pacientii nostri ca element fundamental al parteneriatului profesional si personal pe care dorim sa-l realizam.

Solutiile noastre medicale sunt de lunga durata si au un impact deosebit asupra celor carora le sunt adresate. Tocmai de aceea fiecare procedura este atent explicata inainte de inceperea tratamentului asfel incat in orice stadiu al acestuia sa fiti pe deplin informati cu privire la ceea ce se petrece precum si cum va arata rezultatul final. Daca doriti sa traiti experienta unui tratament medical de calitate va asteptam in cadrul clinicii noastre pentru a va pune la dispozitie tangibilitatea realitatii oferite pentru a da greutate cuvintelor noastre.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00