Bucuresti

Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Romexpo
Vizualizari
2522

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 25 septembrie 2014 - Duminica 28 septembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

COSMETICS BEAUTY HAIR 2014
Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, in Pavilioanele C1, C2 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

COSMETICS BEAUTY HAIR - eveniment lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie. Cu fiecare editie organizata, Romexpo a oferit tot sprijinul companiilor expozante pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR sa fie una de succes, care sa vina in intampinarea nevoilor vizitatorilor. Astfel, noutatea, profesionalismul si atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecarei editii.

Sectorul profesional din industria de beauty din Romania joaca rolul cheie in organizarea COSMETICS BEAUTY HAIR:
• Romania - motor de crestere pentru industria cosmeticelor din Europa Centrala;
• 150 de expozanti din 8 tari prezenti la editia 2013;
• 28.000 de vizitatori prezenti la cele 6 targuri desfasurate in paralel la ROMEXPO in anul 2013: Cosmetics Beauty Hair, Modexpo, Expomil, Wellness Show, Ghidul Miresei si Targul de Produse Traditionale.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura sunt prezenti la COSMETICS BEAUTY HAIR cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta