Bucuresti

Cosmobeauty

Cosmobeauty  2014

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Sala Palatului
Vizualizari
1268

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 martie 2014 - Duminica 30 martie 201409:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

EXPOZIŢIA COSMOBEAUTY este considerată deja un eveniment de tradiţie pentru toţi cei care activează în domeniul înfrumuseţării.

Aflat la ediţia a IV-a, COSMOBEAUTY reuneşte in capitala zeci de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinii estetice, manichiurii si wellness-ului.

Principalul eveniment expozitional al primaverii in estetica aplicata a inregistrat la editia precedenta un trafic de peste 6000 de vizitatori.

In zilele de 28, 29 si 30 martie, intre orele 9.30-17.00, la Sala Palatului din Bucuresti ii veti intalni pe cei mai buni specialisti in cosmetica, make-up artisti cei mai cunoscuti, hair-stylisti, cosmeticiene, nailtehnicieni si trainer in domeniul beauty&wellness.

Tot la COSMOBEAUTY 2014 veti putea testa produse cosmetice noi si echipamente de estetica dar veti si beneficia de ofertele speciale si de promotiile firmelor expozante. In cele 3 zile pe care le aveti la dispozitie pentru a vizita COSMOBEAUTY veti putea participa la tombolele cu premii organizate in cadrul standurilor expozitionale si constand in produse de profesionale sau in servicii de infrumusetare.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta