Bucuresti

Cum poti castiga la pariuri sportive?

Cum poti castiga la pariuri sportive?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 4 zile
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate ca este o intrebare ce ii macina pe multi, in contextul economic actual in care puterea de cumparare a populatiei este scazuta, locurile de munca sunt destul de greu de gasit, sursele de venit sunt putine iar nevoia de bani tot mai mare. Speranta romanilor pentru venituri realizate rapid si usor se orienteaza astfel spre segmentul jocurilor de noroc. Tot ceea ce inseamna loterie si pariuri de orice fel reprezinta o atractie majora in momentul de fata, dovada sta o adevarata industrie ce ruleaza anual sume colosale de bani.

Pariurile sportive castiga tot mai mult teren in acest sector. Daca ghicirea unor numere extrase aleatoriu poate fi destul de dificila, a prognoza rezultatul unui eveniment sportiv in baza cunoasterii evolutiilor echipelor poate sa puna mult mai putine probleme. Surprizele pot aparea oriunde, desigur, insa mai usor poti preconiza ca favorita, echipa clasata pe pozitii fruntase, va castiga in fata unei echipe dintr-o liga inferioara ori situata pe ultimele pozitii in clasament.
Intrebarea din titlu poate avea raspunsuri multiple. Unele persoane se bazeaza pe instinct, pe inspiratia de moment atunci cand concep un bilet pentru pariuri sportive. In randul pariorilor ar putea fi denumiti speculanti sau oportunisti, existand si o alta categorie. Acestia din urma pot fi considerati impatimiti, jucatori inveterati, care investesc mult timp pentru pariuri, pe langa bani. A concepe un bilet necesita o documentare prealabila, o cunoastere a evolutiei echipelor, a eventualelor accidentari sau suspendari ale jucatorilor de baza. Nu poti sa te bazezi doar pe sansa – asta ar spune cu siguranta orice jucator cu o oarecare experienta in domeniul pariurilor sportive.
Daca agentiile si casele de pariuri sportive au, dupa cum am spus, tot mai multi clienti, in egala masura creste si numarul celor ce pariaza in varianta online. Aici documentarea este mult facilitata, online putand fi gasite clasamente, evolutii, statistici si asa mai departe. La mare cautare sunt de asemenea si acele ponturi sigure fotbal – pentru ca vorbim in principal de sportul rege atunci cand ne referim la pariuri sportive. Pot fi gasite site-uri si bloguri unde se ofera bilete ale zilei, statistici si multe altele.
O varianta alternativa pentru a castiga mai usor o reprezinta un site relativ nou ce ofera ponturi pentru pariuri sportive, intitulat sugestiv ponturile.ro. Aici pot beneficia de ponturile zilnice oferite atat impatimitii de pariuri cat si cei neinitiati complet inca in acest domeniu. Avantajul? Sansa de castig garantata – data de sistemul unic pus la dispozitia jucatorilor.
Sistemul functioneaza doar in favoarea jucatorului, oferind ponturi ce pot fi achizitionate de utilizatori dupa crearea unui cont si alimentarea sa cu o suma. Preturile ponturilor depind de numarul de evenimente prezente pe bilet, iar noutatea vine din faptul ca sunt platite doar acele ponturi care dupa validarea rezultatelor se dovedesc a fi castigatoare. In caz contrar, banii sunt returnati in contul utilizatorului pentru ulterioare achizitii de ponturi. Sansa de win-win, cum ar spune unii.
Apeland la un astfel de sistem, fie ca divertisment, fie ca o sansa reala de castig – depinde aici de perspectiva fiecaruia – oricine isi doreste sa-si incerce norocul poate sa o faca beneficiind de ponturile oferite pe ponturile.ro.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306