Bucuresti

Delia, Tibi Scobiola Band si Publika aduc LIVE-ul pe Calea Victoriei in acest weekend!

Delia, Tibi Scobiola Band si Publika aduc LIVE-ul pe Calea Victoriei in acest weekend!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
863

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Delia & Band

Pe aripi de vant, Delia vine in club TRIBUTE si nu vine singura! Iși aduce band-ul pentru o seara de exceptie! Haide, vino inapoi la TRIBUTE, joi, pe 23 aprilie, pentru muzica LIVE si un show semnat Delia. Pe Calea Victoriei 118. Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 40 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 22:00.

Tibi Scobiola Band

Recunosti un cover interpretat de ei oricand. Cand sunt pe scena, nu poti sa stai locului, oricat ai incerca. Ai cantat deja cu ei de atatea ori si-ai plecat acasa fara energie, pentru ca ai lasat-o pe toata in TRIBUTE. Daca te afli pe Calea Victoriei intr-o seara de vineri si-i auzi, nu poti sa nu intri in TRIBUTE si sa canți impreună cu ei. Aceasta vineri poate fi chiar pe 24 aprilie, pentru ca cei de la Tibi Scobiola Band vin din nou in TRIBUTE, cu tot cu LIVE-ul lor exceptional! Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 30 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 22:00.

Publika

TRIBUTE e locul lor preferat. Scena din TRIBUTE e scena lor preferata. Publicul TRIBUTE e cu siguranta publicul lor preferat. Nu poate fi vorba despre altcineva decat cei de la Publika, pe care ii asteptam cu nerabdare, inca o data si inca o data, in TRIBUTE, pentru mai mult si tot mai mult LIVE! Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la pretul de 30 lei, in zona de acces a clubului, incepand cu ora 22:00.

TRIBUTE: more live in your life!