Bucuresti

Farmacia Dona nr. 65

Farmacia Dona nr. 65

Detalii farmacie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Aleea Covasna, nr. 42
Telefon
0216834483
Web
http://www.farmaciiledona.ro
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
576

Voteaza & Distribuie

Prezentare farmacie

In anul 1993 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Farmaciile DONA, care insumeaza astazi peste 200 de puncte de lucru.
Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor noastre lunar.
Am ajuns aici pentru ca am tinut sa ne respectam deviza, aceea de a va conduce pe "Drumul spre Sanatate!". Consideram ca forta noastra consta in faptul ca am vrut, si dumneavoastra veti decide daca am reusit, sa fim tot timpul aproape de oameni.
Poate unii dintre dumneavoastra sunt mirati cand intra in farmacie si gasesc produse pe care le asociaza altor tipuri de magazine. In acest sens CONCEPTUL DE FARMACIE pe care il promovam are mai multe componente. Consideram ca un om sanatos este, conform clasicei devize "mens sana in corporae sano" un om care are grija de corpul sau atat la interior, cat si la exterior. De aceea veti gasi in Farmaciile DONA, pe langa "clasicele" medicamente (peste 7000 la numar), o serie intreaga de alte produse dintr-o gama larga de cosmetice, dermato-cosmetice, articole pentru copii, produse dietetice, suplimente nutritive, articole tehnico-sanitare etc.

Sursa informatii: www.farmaciiledona.ro

Orar farmacie

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00
Sambata: 8:00 - 16:00

Filtre farmacie

Program extra: Sambata