Bucuresti

Festin culinar, cu prilejul sărbătorilor Pascale, la tine acasă!

Festin culinar, cu prilejul sărbătorilor Pascale, la tine acasă!

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
637

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Paștele și-a păstrat pâna în prezent farmecul și semnificația, reprezentând o perioadă de liniște sufletească și de apropiere de familie.

Cu prilejul sărbătorilor Pascale, pregătim toate bunătățile specifice uneia dintre cele mai importante sărbători anuale creștine: evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos.

Am gândit acest concept pentru a vă oferi mai mult timp petrecut alături de familie și de cei dragi. Pregătim masa de sărbătoare și vă oferim preparate tradiționale: ouă de tară, borș de miel, drob, stufat, friptură de miel.

Toate rețetele noastre conțin numai ingrediente naturale, iar fluxul logistic ne permite să ne aprovizionam zilnic cu legume proaspete și carne.

Vă putem deservi direct acasă printr-un simplu apel telefonic 0723669870, 0212124160, sau puteți să ridicați comanda de la restautant: Strada Mihai Eminescu 154.

Prețul meniului variază în funcție de cantitate și complexitate, între 60 de lei și 100 lei de persoană. Oferta poate fi personalizată în funcție de preferințele pentru anumite preparate.

Sarbatorile Pascale trebuie mereu insoțite de un gând bun și de optimism!

O primăvară frumoasă alaturi de cei dragi, vă dorește
Echipa Garlic