Bucuresti

Fuyor se lanseaza oficial!

Fuyor se lanseaza oficial!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
1034

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fuyor – „E’ cusut cu ata rosie “ Fuyor se lanseaza miercuri, 14 mai 2014, in cadrul unui eveniment, care va avea loc la Daimon Club din parcul Tineretului, incepand cu ora 19:30. In prezenta invitatilor, va avea loc lansarea colectiei "E cusut cu ata rosie", una plina de culoare si de romanesc adaptat la contemporaneitate, ale carui elemente urmaresc redefinirea emblemelor autentice. In aceeasi zi, va avea loc si lansarea website-ului www.fuyor.com

Cine suntem?

Fuyor este un brand proaspat definit, nascut din dorinta de a impleti armonios elemente de design vestimentar cu istoria si traditia romaneasca. Simbolul identitatii este reprezentat de fuior, un instrument de tors lana, canepa sau in, folosit inca din cele mai vechi timpuri romanesti. Prin insasi simbolistica de brand, Fuyor revitalizeaza valorile si elementele de tara care s-au pierdut o data cu timpul. Tricoul Fuyor este diferit deoarece desenul lui este realizat de romani talentati avand ca inspiratie frumusetile tarii. Se evidentiaza prin materiale de calitate si finisaje impecabile, iar ineditul apare o data cu ambalajul deosebit: tricoul este livrat intr-un borcan, alaturi de un mic fuior de lemn.

Cum ne-a venit ideea?

Aveam un plan dar totodata intrebari si curiozitati.Pasiunea pentru istorie si arta, dar si dorinta de instiga la autenticitate au fost elementele care au dus nasterea povestii Fuyor. Ganduri adunate, pastrate in cutie, uitate si apoi sterse de praf s-au transformat in idei, in imagini, in povestea romaneasca ce doreste reinventarea tricoului. Inspirati de tot ce ne-a oferit si ne ofera in continuare tara noastra iubita am creat Fuyor.

Cine ne sustine?

Pentru ca si altii cred in valorile autentice romanesti, vom avea parte de sustinerea unor nume sonore la evenimentul de lansare. Personalitati precum: Delia Matache, Alexandra Ungureanu, Dj Wanda, Doinita Oancea, Lora si Dan Badea, Andrei Iordache, Guess Who, Ani Cretu,Mirela Bucovicean, Joaquin Bonilla, dar si multi altii vor fi alaturi de noi pe 14 mai.

REDEFINIM EMBLEMELE AUTENTICE

Fuyor Art
info@fuyor.com
+40.720.148.148
www.fuyor.com

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent