Bucuresti

Incubator107 lanseaza programul vocational "Da-ti demisia"

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1509

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 3 noiembrie 2015 - Duminica 8 noiembrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia. În săptămâna 23-29 noiembrie ne vor susține antreprenori, traineri, psihologi și coachi care ne vor îndruma și impulsiona.

Marți, de la ora 19 pornim într-o călătorie inițiatică. În cadrul atelierului Călătoria Eroului... în viața profesională explorezi misiunea ta personală. Îți răspunzi la întrebările cine îți dorești să devii şi ce îți dorești să obții. Apreciezi resursele pe care le ai și vezi ce mai ai de învățat pentru a trece la următorul pas al carierei tale. Ne îndrumă Raluca Mohanu, executive coach şi trainer, fondatoarea propriei companii de coaching Steps4Change.

Miercuri, de la ora 19 în cadrul atelierului Stilul vestimentar: oglinda carierei aflăm ce mesaj transmite ținuta noastră în mediul profesional. Ne ajută să vedem potențialul estetic şi să-l folosim ca pe un instrument eficient de comunicare Gabi Urdă, consultant de imagine şi stilist personal.

Joi, de la ora 21 este seară de Board Games Night. Este seară de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atâta timp cât este cu zâmbetul pe buze. Dacă aveți aduceți jocurile de acasă ca să-i inițiem și pe ceilalți.

Vineri, de la ora 19 îl avem mentor în incubator pe Alexandru Gâlmeanu. Ne va vorbi despre arta fotografiei, despre ce presupune meseria de fotograf și nu în ultimul rând despre proiectele sale. Aflăm ce îl face pe el să fie un punct de referință în industria fotografiei și cum a reușit să-și facă un nume. Și vom sta la povești de viață.

Sâmbătă, de la ora 16 aflăm cum să ne spunem propria poveste în cadrul atelierului It’s not what you say, it’s how you fucking say it: brandul personal pe Facebook. Aflăm cum să facem ca povestea noastră să fie urmărită de ceilalți, ce e bine și ce nu e bine să postăm pe Facebook, cum Facebook-ul poate să-ți creeze și influențeze imaginea personală, dar și cea profesională. Ne îndrumă Andreea Vasile, povestitoare pe toate fronturile, în print, în TV și-n online de peste 10 ani de zile. De la ora 19, ne adunăm la o întâlnire a nomazilor: Heartbeat: Music for Capoeira cu Luis Miguel, practicant de capoeira din 2008 în Portugalia.

Duminică, de la ora 19 este o nouă seară nomadă. La Argentinian Violon, Francisco ne va (în)cânta la vioară și ne va spune povești argentiniene. În schimb, noi îl vom învăța câteva cuvinte în română.