Bucuresti

Leucemie la doar 1 an: Drama fetiţei care are nevoie urgent de transplant de măduvă pentru a trăi

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Leucemie la doar 1 an: Drama fetiţei care are nevoie urgent de transplant de măduvă pentru a trăi

Simona Mitronici, o fetiţă de numai 1 an, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: leucemie limfoblastică, o boală care a transformat radical o familie fericită într-una plină de griji şi durere.

Cum veştile rele nu vin niciodată singure, părinţii au fost înştiinţaţi că transplantul de măduva şi tratamentul care-i pot salva viaţa micuţei ajung la suma de 120.000 de Euro. Lacrimile amare şi durerea inimaginabilă din suflet nu i-au împiedicat însă să lupte cu orice preţ pentru a-şi salva fiica şi au început să ceară ajutorul oamenilor. Miracolul nu a întârziat, iar în scurt timp, cu ajutorul prietenilor din Republica Moldova şi din România, s-au strâns peste 94.000 de Euro, adică aproape 80% din suma necesară. La ora actuală, fetiţa se află la o clinică din Turcia, unde la începutul lunii octombrie a fost programată pentru transplantul de măduvă de care are mare nevoie pentru a rămâne în viaţă.

“De când am aflat cumplita veste, nu mai putem dormi noaptea. Mi-e atât de teamă, încât o strâng tare la piept şi mă rog la Dumnezeu să nu îmi ia copilul. Ajunsesem la capătul puterilor şi Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile, scoţându-ne în cale mii de oameni care ne ajută copilul să se facă bine. Speranţele noastre au reînviat şi mai este o lună până când trebuie să trecem cel mai greu obstacol din viaţa noastră. Până atunci, vă rugăm din suflet să ne sprijiniţi cu o donaţie cât de mică pentru a putea face transplantul de măduvă. Vă suntem profund recunoscători pentru tot sprijinul acordat”, este strigătul de ajutor al Elenei Mitronici, mama Simonei.