Bucuresti

Masajul tantric

Masajul tantric

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
757

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Masajul tantric este un cavant care si-a pierdut esenta. La baza masajul tantric nu are legatura cu sexualitatea dar mai ales nu are tangenta cu actul fizic.
Tantra are de-a face cu senzualitatea si arta avansata in masaj. Occidentalii in goana dupa faima si succes au asociat sexualitatea cu masajul tantric nestiind ca prin aceasta au pervetit ceva sublim in ceva comercial, vulgar si chiar ostentativ.
Tantra este o filosofie orientala prezenta de mii de ani in traditia si practica popoarelor asiatice. Apoi ce s-a intamplat a fost ceva predictibil. Occidentalii au preluat conceptul de masaj tantric. Pana aici veti spune ca totul este bine. Chiar este de laudat sa avem o deschidere spre tot ce este autentic si bun din Orient. Dar de la A prelua ceva si al transforma spre bunul plac al unor autori de titluri de carti, este o cale lunga.
Sfat incercati sa fiti mai atenti ca nu tot ce ni se ofera pe tava din Occident, este de calitate. Mergeti mai departe cautati, studiati si faceti tot posibilul sa va intoarceti la origini.