Bucuresti

Modiwo = MOzaic DIversity of the WOrld

Modiwo = MOzaic DIversity of the WOrld

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
636

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 martie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Modiwo = MOzaic DIversity of the WOrld
28 martie, club Puzzle

Originală, creativă, diferită. Trupa Modiwo se îndreaptă spre București. Vineri, 28 martie va susține primul concert în fața publicului din Capitală, în club Puzzle (Calea Victoriei nr. 155).

Deși pare la început de drum, membrii trupei Modiwo au o vastă experiență scenică și muzicală. Inițial au creat trupa OM, cu care au participat la Global Battle of the Bands Romania (finaliști), au cântat la festivalul Gustar – Chișinău, la Fân Fest – Roșia Montana, la Japan-Play, Namaste India, Reclaim the Fields, EcoART, Fest, Festivalul international Jamboreea (roJAM), TEDx Cluj-Napoca etc.

Cu Modiwo au cântat la la TIMAF, Peninsula, Zilele Clujului și au inițiat proiectul Fruit Fusion, adică un turneu în Cluj Napoca, Oradea și Baia Mare, având ca „bilet de intrare” un kilogram de fructe. În felul acesta au strâns peste 800 de kilograme de fructe pe care le-au donat la casele de copii și bătrâni din zonă.

Chiar dacă sunt foarte tineri, membrii Modiwo au deja experiențe interesante de viață. Oxana - voce și clape - și-a dat seama că doar muzica îi poate exprima cu acuratețe sentimentele, dar nu s-a putut decide ce instrument îi place mai mult, așa că știe să cânte la pian, tobe și chitară. Adi - backing vocals, percuție (djembe, doumbeck, udu drum, wave drum etc), didgeridoo, drâmbă – a învățat să simtă muzica de la un african pe care l-a întâlnit pe străzile din New York și care i-a pus pentru prima dată djembele în brațe. Reni - flaut, caval, shakuhachi, kazoo, drâmbă, backing vocals – a scos primele sunete articulate cântând, nu a putut să intre în lumea civilizată vorbind. Tudor este un basist autodidact, care a renunțat la poziția de solist vocal într-o altă trupă pentru a cânta cu Modiwo. Pentru Cristi, pulsul vieții se simte cel mai bine la tobe.

Muzica lor încearcă să dărâme granițe, pentru că așa vor să trăiască, într-o lume liberă de prejudecăți și limitări. Modiwo vrea să exprime libertatea de a trăi, de a simți, de a te exprima ca ființă fără a ține cont de bariere.

Trupa clujeană îi invită pe toți cei care simt la fel la primul lor concert în București, pe 28 martie, în club Puzzle.

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-modiwo-primul-concert-in-bucuresti-la-club-puzzle-838.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta