Bucuresti

„Monty Python Live (mostly)” transmis in direct la Grand Cinema & More

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Grand Cinema & More
Vizualizari
1044

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Unul dintre cele mai asteptate spectacole de comedie ale anului, „Monty Python Live (mostly)”, va fi difuzat in direct la Grand Cinema & More. Reprezentatia promisa de legendara trupa britanica de comedianti va fi transmisa in cinematograful din Baneasa Shopping City pe 20 iulie la ora 21:00, live de la O2 Arena din Londra.

Cu o vârsta combinata de numai 357 de ani, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones si Michael Palin isi vor lua ramas bun de la fanii din intreaga lume, in cadrul unuia dintre cele mai asteptate spectacole de comedie ale ultimelor decenii. „Monty Python Live (mostly)” va imbina cele mai cunoscute glume, tipice grupului consacrat, cu sketch-uri inspirate, de actualitate. Show-ul va fi difuzat simultan in peste 1500 de cinematografe din intreaga lume. Ultimul spectacol al comediantilor a avut loc in 1980, la Hollywood Bowl din Los Angeles.

Trupa Monty Python este una dintre cele mai apreciate trupe de comedie din lume, influentând o intreaga generatie si revolutionând comedia moderna. Prima productie semnata de britanici a fost serialul „Flying Circus”, care a fost difuzat pentru prima data pe 5 octombrie 1969 de catre BBC si a cuprins 45 de episoade pe parcursul a patru sezoane. Grupul a abordat scene de umor religios, vulgar si sexual, deschizând drumul pentru unele dintre cele mai curajoase spectacole de comedie din zilele noastre. Fenomenul Monty Python a fost imbratisat in intreaga lume, incluzând un numar impresionant de turnee, cinci filme, numeroase albume, mai multe carti si un musical.

„Multumita minunatei inventii numite «film», «Ultima noapte a celor de la Monthy Python» va putea fi urmarita in intreaga lume. Asa ca, ia-ti batistele si pregateste-te pentru o ultima repriza de râs. Alatura-te fanilor care vor fi prezenti pe Arenele O2 din Londra pentru un ramas bun al celor cinci Phytons inainte de a se indrepta spre casa glumelor vechi”, au declarat cei cinci comedianti.

Spectacolul „Monty Python Live (mostly)” face parte din stagiunea de vara de la Grand Cinema & More. Aceasta aduce in salile de cinema piese de teatru, balet, concerte si spectacole live precum si transmisiuni in direct ori inregistrari ale unora dintre cele mai apreciate spectacole de opera sau comedie.

Filtre articol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta