Bucuresti

Salon Kelebek Beauty

 Salon Kelebek Beauty

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Bucuresti, Soseaua Colentina, nr. 16
Telefon
0729239999
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1978

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

Salon Kelebek Beauty Bucuresti

Kelebek Beauty este primul centru de infrumusetare din Bucuresti adresat in exclusivitate femeilor. Originea numelui salonului Kelebek, adica ,,Fluture" reprezinta o metafora a femeii ce paseste in salon. Transformarile femeii sunt comparate cu un fluture care iese din coconul sau si care chiar daca traieste o singura zi, el ne atrage atentia prin frumusete si gingasie, prin eleganta si unicitatea sa.

Mai devreme sau mai tarziu descoperim ca imaginea sub care ne afisam este cartea noastra de vizita, ca look-ul ne poate favoriza ascensiunea pe scara sociala sau ne poate frana zborul. De aceea este foarte important ca aspectul nostru sa fie impecabil.

Salonul Kelebek Beauty si-a propus sa trateze cu multa seriozitate aceasta problema si de aceea in centrul nostru veti gasi o varietate de servicii incepand de la coafuri spectaculoase, impletituri moderne, servicii de manichiura si pedichiura atat clasica cat si SPA, cosmetica faciala pana la masaj de relaxare, epilare definitiva SPL, solar si multe altele.

Orar salon infrumusetare

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 18:00