Bucuresti

Securit International prezinta sticla colorata Lacobel pentru decoratiuni extravagante

Securit International prezinta sticla colorata Lacobel pentru decoratiuni extravagante

Detalii articol

Web
https://www.securitinternational.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
595

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Piata aferenta constructiilor a explodat in momentul aparitiei posibilitatilor aferente utilizarii sticlei drept obiect arhitectural pentru realizarea diferitelor componente ale unui imobil, precum usi, pereti sau pardoseli. Pe langa sticla securizata simpla, exista si sticla colorata Lacobel, care este un tip de sticla cu un nivel de opacitate atat de ridicat incat lumina are putine sanse sa patrunda. In plus, sticla Lacobel este rezistenta, astfel ca poate fi folosita atat ca obiect decorativ, cat si ca obiect ce prezinta un grad de utilizare in mai multe domenii.
Obiectele pentru care se poate utiliza sticla colorata Lacobel Sticla colorata Lacobel este o sticla extrem de versatila, deoarece prezinta capacitatea de a se potrivi aproape fiecarui loc pe care este fixata. Acest fapt ii asigura unul dintre primele locuri in topul preferintelor designerilor interiori. Sticla colorata Lacobel este folosita de echipa Securit International cu scopul oferirii fiecarui obiect de design interior un stil aparte, mai extravagant, mai colorant, intr-un cuvant, unic.

Sticla poate fi lipita pe anumite piese de mobilier, dar si pe suprafata usilor interioare, ceea ce ofera un aspect elegant, care atrage atentia. Alte locuri in care poate fi folosita sticla colorata Lacobel sunt pardoseala si peretii unui imobil. In aceste situatii, sticla tine, cu succes, locul gresiei sau al faiantei, fara sa incarce camera. Din contra, aceasta poate imbunatati iluminarea datorita culorii alese.

Sticla furnizata de companii din Germania si Polonia

Echipa Securit International isi procura sticla colorata Lacobel de la firme ce au sediul fie in Germania, fie in Polonia, astfel ca acestea prezinta un nivel crescut al calitatii si al diversitatii modelelor. Aceste caracteristici ale sticlei permit echipei Securit sa realizeze, ulterior, un design deosebit, personalizat pentru fiecare client, datorita experientei si priceperii obtinute in urma realizarii a numeroase proiecte.

O paleta nesfarsita de culori

Cat despre culorile care pot fi utilizate pentru sticla colorata Lacobel, acestea prezinta o paleta atat de larga incat fiecare poate alege orice doreste pentru a putea sa se potriveasca intregului imobil. Tot ceea ce este de facut este sa ii fie specificate echipei Securit International toate detaliile necesare, pentru a putea confectiona si pentru a utiliza tipul de sticla colorata dorit a fi amplasat in diferite locuri si pe suprafetele unei case.

Furnizorul preferat al firmelor de mobilier de sticla

Din acest motiv, Securit International a devenit in foarte multe cazuri furnizorul principal de sticla colorata al firmelor de constructii, care se ocupa de confectionarea mobilei din sticla sau alte obiecte similare. Experienta care a constat in ani de munca, calitatea inalta a produselor comercializate in parteneriat cu alte firme, promptitudinea serviciilor oferite de echipa Securit International i-au adus acesteia o serie de proiecte, care au fost realizate atat in perimetrul Capitalei, cat si in restul oraselor din tara.

Indiferent ca a fost vorba despre furnizarea de sticla colorata Lacobel, montarea acesteia sau a altor produse marca Securit Interntional, echipa a reusit sa se ridice de fiecare data la nivelul asteptarilor fiecarui client cu care a luat contact.

Autor