Bucuresti

Spectacol de magie cu Magicianul Verdini

Spectacol de magie cu Magicianul Verdini la Restaurant Elisabeta!

Detalii eveniment

Telefon
0727703703
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 zile
Vizualizari
755

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 26 februarie 201718:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Show de magie cu Magicianul Verdini

Ce ar fi viata noastra fara stropul de magie care ne condimenteaza simtirile si ne stimuleaza imaginatia? Ce ar fi “optimismul” fara putina magie? Ce s-ar intampla daca am crede mai mult in puterea imposibilului? Vestita “magie” se gaseste pretutindeni, trebuie doar sa fim pregatiti pentru a o vedea. Verdini manuieste cu abilitate mari cantitati de magie, farmec, lumini, culori, energie si…iluzii.

Inca nu stiti cine este Verdini? Verdini este un om de spectacol prin excelenta si un magician cu experienta miilor de aparitii in ultimii 9 ani. Numele de scena deriva din dragostea pentru culoarea verde, o simbolistica care se regaseste in toate aspectele spectacolelor si care exprima cel mai bine optimismul pe care il aduce magia.
Se spune ca magia exista doar atunci cand crezi cu adevarat in ea, dar Verdini pluseaza cu experienta unui performer autentic care poate convinge publicul sa intre in aceasta conventie si sa se bucure de iluzie ca forma de spectacol. Magicianul este cel care trebuie sa creada, sa fie atat de convins incat sa determine audienta sa creada in puterea imposibilului. Doar atunci poate aparea. Visul, acea magie care te transpune in alta lume, unde totul este posibil.

Spectacolele Verdini pot fi caracterizate in cuvinte simple cum ar fi: naturalete, creativitate, originalitate, imaginatie si o nebunie frumoasa. Doug Henning, unul dintre marii magicieni care este si o sursa de inspiratie, afirma: ”Dificilul trebuie sa devina obisnuinta, obisnuinta sa devina usurinta, iar usurinta sa devina frumos. Un magician, spre deosebire de un jongleur, trebuie sa-si ascunda indemanarea, deoarece daca un magician arata ca face lucruri dificile, atunci nu ar mai fi magie, ar fi exact ca jonglatul. Astfel, magia devine o arta.''

Filtre eveniment

Perioada: Luna curenta