Bucuresti

Ultima saptamana de inscrieri pentru Cursul de Customer Care prezentat de Augusta Romanta MBA - 15-16 februarie | Bucuresti

Ultima saptamana de inscrieri pentru Cursul de Customer Care prezentat de Augusta Romanta MBA - 15-16 februarie | Bucuresti

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
906

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

CODECS va invita sa participati in perioada 15-16 februarie la cursul de Customer Care sustinut de Augusta Romanta, consultant senior in cadrul organizatiei noastre.

Programul de training cu durata de 2 zile permite cursantilor sa inteleaga importanta relatiei cu clientii care sa asigure avantajul competitiv al organizatiei, crearea unei atitudini proactive.

Obiective
• Recunoasterea beneficiilor aduse de stabilirea standardelor pentru servicii
• Manifestarea unei atitudini pozitive fata de client si cunoasterea modului de abordare al clientului in functie de tipologia lui Chestionarea clientului astfel incat sa se obtina cat mai multe informatii de la el
• Insusirea tehnicii ca limbajul transmis de catre angajat sa sprijine comunicarea cu clientii
• Importanta transmiterii unui limbaj verbal limpede, si, mai ales, importanta modului in care se raspunde si se vorbeste la telefon
• Ascultarea cu adevarat a clientului, aratarea unei consideratii depline fata de client

Dupa parcurgerea programului de training participantii vor dobandi urmatoarele competente:
• Cunostinte privind tipurile de relatii pe care le putem parcurge cu clientii si metode de dezvoltare a acestora;
• Identificarea si aplicarea de metode de imbunatatire a retentiei in sistem a clientilor;
• Elemente de optimizare a relatiilor cu clientii Tehnici de chestionare si persuasiune a clientilor

Structura si durata:
• Durata programului este de 2 zile consecutive per grupa de cursanti
• O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h

Locatia: Centrul de Training CODECS - Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti
Catering: Bistro 35

Trainer: Augusta Romanta – MBA
Augusta este alaturi de echipa CODECS inca din anul 2000.

In perioada 2001-2002 a detinut functia de Director Centru Regional CODECS Mures.
Este de peste 10 ani, tutor acreditat CODECS - Open University Business School pentru programele: Oameni si Organizatii, Finante si Marketing, Viziune Integrata, Managementul Performantei si Schimbarii.

Detine un titlul de MBA, Master Of Business Administration, al Open University Business School UK, o Diploma Profesionala in Management si un Certificat Profesional in Management eliberate de aceeasi prestigioasa universitate, fiind unul dintre Alumni activi ai acestei universitati in vederea mentinerii nivelului de pregatire si profesionalism.

Este trainer certificat Zig Ziglar Worldwide Romania si trainer partener CODECS, specializat in livrarea programelor 360 Solutions (USA).

Experienta manageriala de peste 16 ani, obtinuta in domenii de interes precum: banci si piete de capital, advertising, produse farmaceutice si instruire profesionala i-au conferit Augustei avantajul viziunii integrate asupra unei afaceri, oferindu-i competente manageriale care ii permit acum, abordarea unor programe de training, precum: Management si Leadership, Vanzare si Negociere, Tehnici de prezentare si comunicare, Relatii cu clientii, Finante pentru non-finantisti, Costuri si Bugete, Management de Proiect.

Crezul Augustei este acela ca dezvoltarea profesionala a fiecaruia dintre noi trebuie sa fie continua, daca ne dorim performanta si rezultate sustenabile. “Spun despre mine ca sunt o persoana activa, preocupata de atingerea obiectivelor, orientata spre rezultat. Sunt o fire sociabila, asertiva, motivata de noi provocari in cariera. Fiecare nou proiect este o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala. ” – Augusta ROMANTA.

Investitia: 220 Euro + TVA/ participant si include doua coffee break si masa de pranz pentru fiecare din cele doua zile.

Pentru inscrieri si informatii despre programele 360Solutions un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro