Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu. https://euro-instal.ro
Conceptul unic La Spartan nu se folosesc produse cumparate de la supermarket. De la sosuri la turtele pyta, totul este fabricat dupa retetele proprii, inventate si asupra carora detinem drept de autor. Retetele se respecta cu strictete, fara sa ne abatem de la standardele inalte pe care ni le-am impus astfel ca la toate Restaurantele Spartan din Romania veti intalni exact acelasi gust.
Avem trei “piese de rezistenta” care ne individualizeaza: 1. Sosuri. Toate sosurile au la baza iaurtul si laptele batut in combinatie cu legume proaspete tocate. Nu avem sosuri grele ci am creat produse fresh, usoare dar grozav de gustoase. Reteta secreta a sosurilor include si mirodenii aduse din Grecia, care erau folosite inca din secolul 5 I. Hr. Succesul Restaurantelor Spartan consta in imbinarea geniala a condimentelor, mirodeniilor cu iaurtul si maioneza de casa pe care o producem noi. 2. Carne. Pentru a oferi clientilor cea mai inalta calitate a carnii, aceasta urmeaza aceleasi principii ca la sosuri. Avem doua tipuri de carne:
A. carne frageda de pui, fragezita in legume proaspete si morcov condimentat
B. un amestec deosebit de interesant si unic in Romania: Purcel & Vitelus & Berbecut, toate trei intr-o singura tepusa tip gyros. Carnea se fragezeste in iaurt in care se adauga un amestec de legume tocate, usturoi, ceapa, ardei gras, rosii cu putin untdelemn si mirodenii grecesti. Dupa ce se fragezeste si se odihneste in iaurt, carnea gyros este servita rumenita si fierbinte. 3. Pyta. Turta clasica greceasca este preparata din faina de calitate si cu ulei de masline. Turtele sunt coapte pe vatra, apoi rumenite pe gratar cu roci vulcanice. Utilizam o faina speciala bogata in gluten care “umfla” natural produsul, conferindu-i o culoare aurie si o fragezime fara egal.