Bucuresti
Se afişează 21-30 din 145 rezultate.
  • Chimia Pizzei - Stiinta ne explica de ce este atat de delicioasa
  • 0

  • poze 1
  • Pizza reprezinta unul dintre cele mai populare feluri de mancare dintr-un motiv foarte bine intemeiat: este delicioasa. Si aceasta nu este o simpla parere. Este stiinta. In caz de te-ai intrebat vreodata de ce este pizza atat de delicioasa, afla ca oamenii de stiinta au gasit deja raspunsul.
  • Vinul spumant si defectele lui
  • 0

  • poze 1
  • Geneza bauturilor spumante este strans legata de evolutia tehnicii precum si de inventivitatea omului. Paternitatea vinului spumant ii este atribuita calugarului benedictin Dom Perignon, din regiunea Champagne (Franta) care in anii 1668-1670 a...
  • Cum stii ca esti Dependent
  • 0

  • poze 1
  • Cateodata sau, ca sa fim pe deplin sinceri, de cele mai multe ori tot ceea ce ne dorim este sa stam in confortul propriei case sau al scaunului de la birou in timp ce altii ne pregatesc si livreaza mancarea la usa.
  • Curs de gatit mancare filipineza
  • 0

  • poze 1
  • Evenimentul se va desfăşura într-o locaţie centrala din Bucuresti, unde vor participa cursanti cu varsta peste 18 ani. Pe parcursul serii vei experimenta retete si trucuri ale artei culinare filipineze, in compania unui profesor, vei socializa si iti vei putea face prieteni noi!
  • 0756116566
  • Cea mai dulce comandă de cupcakes la cofetăria Art Dessert
  • 0

  • poze 1
  • Iubitorii de dulciuri au acum ocazia să se bucure de arome unice sub forma celor mai interesante design-uri de brioșe. La Art Dessert conceptul de cupcake cunoaște o evoluție impresionantă, prin atenția acordată de maeștrii cofetari absolut tuturor ingredientelor, astfel încât orice persoană să le adore pe deplin.
  • Comanzi mancare italineasca de la cel mai important Restaurant Dorobanti: Mezzaluna di Laura si traiesti o adevarata experienta culinara
  • 0

  • poze 1
  • Restaurantul Mezzaluna di Laura este un restaurant cu specific italienesc ce se defineste printr-o atmosfera de poveste prin care descoperi „fila cu fila” bucatele preparate dupa retete traditionale italienesti, atat de renumite si apreciate in intreaga lume.