Bucuresti
Se afişează 31-40 din 1369 rezultate.
  • Inflamația în corp: un mecanism natural și potențial distructiv
  • 0

  • Inflamația este un proces biologic natural care face parte din răspunsul organismului la infecții, traume și alte amenințări la adresa sănătății. Cu toate acestea, atunci când inflamația devine cronică sau necontrolată, poate duce la diverse probleme de sănătate.
  • Creativitate în team building: idei Inedite și Interactive
  • 0

  • Team building-ul este un instrument esențial pentru orice organizație care dorește să își îmbunătățească performanța și productivitatea. În acest context, creativitatea joacă un rol crucial. Creativitatea nu înseamnă doar generarea de idei noi și originale, ci și abordarea problemelor ...
  • Scurtă istorie a circului și de ce a ajuns faimos
  • 0

  • Știai că circul se numără printre cele mai vechi modalități de distracție? Dacă astăzi reunește unele dintre cele mai impresionante spectacole de acrobație, gimnastică sau iluzionism, pe vremuri aducea în scenă lupte sau întreceri diverse.
  • Sensibilitatea dentară: care sunt cauzele și ce soluții există împotriva acesteia?
  • 0

  • Sensibilitatea dentară este o afecțiune des întâlnită și care se manifestă în principal prin durere acută la nivelul dinților în urma expunerii acestora la anumiți stimuli. Acest fenomen apare, de regulă, atunci când dentina, stratul de sub smalțul dinților, este expusă fie ca rezultat al eroziunii smalțului, fie ca urmare a retracției gingivale.
  • Ce este insuficiența cardiacă?
  • 0

  • Insuficiența cardiacă reprezintă o afecțiune gravă în care inima nu mai poate pompa sângele eficient pentru a satisface nevoile organismului. Această condiție poate afecta semnificativ calitatea vieții pacientului și necesită o abordare comprehensivă în ceea ce privește diagnosticul, tratamentul și gestionarea.
  • Istoria și cultura laptelui cu caimac
  • 0

  • Laptele cu caimac nu este nici pe departe o invenție recentă. Dimpotrivă, laptele a avut dintotdeauna caimac: când vorbim despre caimac, ne referim de fapt la grăsimea din lapte care se ridică la suprafață când laptele este lăsat să stea nemișcat o perioadă de timp.