Se afişează 71-80 din 425 rezultate.
-
GreenLight Terapia cu laser poate fi efectuată într-un centru ambulatoriu de spital, Pacientul este de obicei pus sub anestezie generala sau spinala pe durata tratamentului. De obicei, nu este nevoie de nici o noapte de cazare.
-
In unele cazuri, in glanda se dezvolta un nodul, care functioneaza in mod independent de restul glandei tiroide. Daca acest nodul secreta mai multi hormoni tiroidieni, apare hipertiroidismul.
-
Tratamentul cu laser GreenLight este o terapie care se evaporă țesutul prostatic care blochează orificiul de evacuare a vezicii urinare. Aceasta se realizează sub anestezie prin plasarea unui telescop in uretra pana la nivelul prostatei. Fibra laser este ghidata si tesutul de prostata este apoi vaporizat rapid si usor.
-
Terapia cu laser Green Light este o opțiune minim invaziva pentru tratamentul HBP (hipertrofia benigna de prostata), care combină eficiența procedurii chirurgicale tradiționala cunoscuta sub numele de rezectie transuretrala a prostatei (TURP), dar cu mai putine efecte secundare ...
-
La baza metodei stă dezintegrarea calculilor, ce se realizează prin unde de şoc produse în afara organismului (extracorporeal), unde ce penetrează ţesuturile fără a produce leziuni ale acestora. Fragmentele rezultate prin dezintegrarea calculilor, numite concremente, se elimină spontan prin urină.
-
Ce sunt superalimentele? Acelea care conțin multe elemente dintre cele 50, de care are nevoie omul zilnic, pentru susținere și buna funcționare.
-
Pentru ca pozitia sezut pe scaun nu este o pozitie naturala a organismului si coloana vertebrala este foarte tare solicitata de aceasta pozitie, la adulti apare în timp o afectare a celor doua capete ale coloanei vertebrale - capatul cervical, dinpre gât si capatul lombo-sacral, dinspre bazin.
-
Din păcate, există cazuri când bolile cu transmitere sexuală nu dau nici un simptom şi pot evolua „în tăcere” luni sau ani de zile până când apar complicaţii, de exemplu infertilitatea. De obicei, infecţia poate să evolueze fără să prezinţi simptome. Acestea îşi fac apariţia abia la 1-3 săptămâni după momentul expunerii.
-
In cadrul unor experimente pe tesuturi prostatice umane (laboratorul lui William B. Isaacs) a fost descoperit un ARN mesager cu specificitate crescuta pentru cancerul de prostata. Aceasta gena a fost denumita initial ( 1994 – Elvetia ) DD 3, fiind exprimata in 53 din 56 cazuri de cancer de prostata si absenta in celelate 18 cazuri cu tesut normal.
-
În momentul în care un copil apare în viața ta, focusul se îndreaptă brusc spre îngrijirea nou-născutului. Prima intrebare pe care o mamă și-o poate pune este: "Cum voi avea grijă de bebelușul meu?"
369279369280369506369578369659368993369090363701361660402561