Bucuresti

111 ani de la nașterea Elvirei Godeanu și o comedie de succes: Amanta!!!

111 ani de la nașterea Elvirei Godeanu și o comedie de succes: Amanta!!!

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
334

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ca în fiecare an, în luna mai, Fundația Elvira Godeanu o sărbătorește pe cea care i-a dat numele – marea actriță a teatrului românesc, Elvira Godeanu. Anul acesta se împlinesc 111 ani de la nașterea artistei, iar la Teatrul de Comedie din București, în Sala Radu Beligan, comedia Amanta se va juca în memoria celei care și-a dorit să joace rolul titular – Elvira Godeanu!

Luni 18 mai 2015, ora 19.00, comedia Amanta după Încurcă lume de A.D. Hertz se va juca pentru ultima data în această stagiune după ce a făcut săli pline atât în București, cât și în țară, bucurându-se de un imens succes de public. Cu o distribuție de zile mari, reunind actori îndrăgiți ai Teatrului Național din București, spectacolul poartă semnătura regizorală a lui Armand Calotă, nepotul Elvirei Godeanu, îndeplinind astfel ultima dorința a marii actrițe.

În seara de 18 mai 2015, îi veți putea vedea pe actorii - Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Gavril Pătru ( Matei Pintenaru) și Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu) într-o încurcătură conjugală cum numai în lumea boemă a Bucureștiului interbelic se putea întâmpla!

Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din… patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenție de moment folosită de avocat, se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă? Hai să vedem pe unde scoți cămașa când în familie cumnatul e…..Procuror!

Vă așteptăm la spectacolul Amanta de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși dintr-un astfel de coșmar conjugal avocatul… infidel!

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețul de 60 de lei și 70 de lei din rețeaua Vreau Bilet, de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etaj 2, Palatul Național al Copiilor, Librăria Eminescu sau online www.vreaubilet.ro