Bucuresti

Agentia de turism Z Tour

Agentia de turism Z Tour

Detalii agentie de turism

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Mosilor, nr. 199
Telefon
0212103003, 0212103040, 0311061173
Fax
0212103003
Web
www.ztour-travel.ro
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1444

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

Agentia de turism Z Tour Bucuresti
Agenţia de turism Z Tour a fost înfiinţată în anul 2002, în conformitate cu prevederile Legii 631 / 2001 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice, şi în conformitate cu alte legi privind înfiinţarea şi desfăşurarea activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii. Principala activitate a firmei o reprezintă turismul intern şi internaţional.
Într-un foarte scurt timp agenţia a reuşit să se impună pe piaţă prin serviciile de calitate pe care le oferă, prin profesionalismul echipei. Conducerea firmei, a inţeles întotdeauna că Z Tour nu este şi nu va fi doar un simplu birou de rezervări de servicii turistice. Personalul agenţiei – agenţii de turism – sunt consilieri turistici, gata să ajute clienţii cu sfaturi, idei şi informaţii. Nu s-a evitat niciodată prezentarea corectă a serviciilor care urmau a fi achiziţionate – atât avantaje cât şi eventuale dezavantaje – relaţia cu turiştii fiind astfel de lungă durată, bazată pe încredere şi respect. Mulţumirea turiştilor este cea mai mare satisfacţie a firmei.
Misiunea firmei: să fie inţeleşi turiştii şi să li se ofere serviciile potrivite, la cea mai inaltă calitate.
Ca şi orice agenţie, la început de drum, Z Tour a desfăşurat activitate specifică agenţiilor detailiste – revânzând programele altor tour-operatori. Odată cu dezvoltarea firmei însă, s-au lansat şi o serie de programe proprii.
În anul 2006, agenţia a fost acreditată de către Tour Operatorul de renume mondial REWE Touristik – cunoscut prin mărcile Dertour, Meier’s Weltreisen şi ADAC.
După doar un an de la acreditare, Z Tour a fost premiată de către Tour Operatorul German – premiu oferit pentru „Agenţia cu cea mai spectaculoasă creştere a volumului de vânzări”. În prezent agenţia se încadrează în clasa de Agenţi VIP ai tour-operatorului.
În anul 2007 a urmat acreditarea de către NUR – Neckermann und Resisen şi Thomas Cook, ulterior cu alti operatori de renume: Interchalet, Snowtrex, Eurotours...

Orar agentie de turism

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00