Bucuresti

Atelier de “Scapa de frica de a vorbi in public”

Atelier de “Scapa de frica de a vorbi in public” !

Detalii eveniment

Telefon
0213453653
Web
http://iexplore.ro
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1244

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 august 201410:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ai obsevat ca oratorii devin lideri? Ti-e ciuda pe cei care ies in fata si vorbesc? Teama de a vorbi in public te opreste sa iti schimbi locul de munca sau sa iti faci noi prieteni? Te simti mai confortabil sa comunici pe retelele sociale decat cu un coleg mai combativ?

Haideti sa trecem impreuna peste scuze si frici, sa ne bucuram de vremea buna si sa evoluam impreuna! Pentru ca nu exista o mai mare provocare pentru “public speaking”decat cea de a vorbi pe scena, cu ajutorul Centrului Cultural “Mihai Eminescu”, situat in Teatrul de Vara al Parcului National, iti lansam provocarea de a vorbi “ca la teatru” intr-un loc deosebit.

Si..pentru ca nu exista minte sanatoasa, fara un corp sanatos, in a doua zi lansez o noua provocare: sa introducem miscarea ca stil de viata si sa iesim in aer liber! Eveniment la care va asteptam a doua zi, urmariti pe website.

Ce este diferit?
Prima zi: O parte a atelierului se desfasoara in aer liber, in Teatrul de Vara situat in Parcul National. Infruntati provocarea de a vorbi pe scena in fata publicului, fara sonorizare in ciripit de pasarele. Sunteti rand pe rand public si orator. Toate acestea pe scena cu o camera de filmat in fata. Experiential la maxim!

A doua zi: In cea de a doua zi vom vorbi despre miscare ca stil de viata, despre slabire sanatoasa prin miscare, despre cum functionam sa fim multumiti cand ne privim in oglinda. Vorbim despre sport, despre limitari, scuze si excese ajutati de un antrenor personal. Suntem in natura, comunicativi fiindca déjà am trecut peste frica de a vorbi in public. Teatrul de Vara

Cand se intampla?
Sambata: 09.08. 2014, 10.00 -18.00 – Public Speaking

Pe 9 august 2014, la ora 10.00, va asteptam in sala din interiorul Teatrului de Vara din Parcul National, din centrul Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, situat in Teatrul de Vara al Parcului National.
Prima jumatate a zilei, pana la pauza de pranz, o petrecem in incinta Centrului Cultural “Mihai Eminescu”. Ne antrenam prin jocuri si discurs pentru provocarea de a vorbi pe scena cu mai multa energie, dupa pranz.
In data de 10.08.2014 exista un atelier, desfasurat in aer liber, "Atelier de Viata sanatoasa prin miscare".

Cui se adreseaza?
Prima zi a atelierului se adreseza tuturor celor care le este teama sa vorbeasca in public, celor care se ascund in spatele unor scuze cand ar trebui sa ia cuvantul.

Ce vom invata?
Gestionarea eficienta a emotiilor si transformarea lor in motive de argumentatie
Eliminarea convingerilor limitative ( eu nu vorbesc ca nu am har, nu am dictie buna, nu am ce sa spun, dar de ce etc)
Cresterea increderii in sine
Adoptarea unei imagini de sine adecvate
Dezvoltarea de a interactiona fata in fata
Gestionarea limbajului non-verbal
Psihologia comunicarii si harti mentale
Iesirea din zona de confort a tacerii
Eliminarea starii de plictiseala si implicarea publicului
Ascultarea activa
Mentinerea atentiei publicului activa
Folosirea abilitatilor personale pentru a ne pune in valoare, transformarea punctelor slabe in atuuri

Ce nu este acest atelier?
Nu este un atelier de actorie sau dictie
Nu este pastila minune de vorbit in public, pentru oricine, oricand. Depinde si de voi, de implicarea voastra, de cat de adanci sunt fricile. Confruntare directa este un accelerator.

Cum se va intampla?
70% din timpul petrecut cu noi va fi experienta, joc si studiu de caz, in care voi veti fi actori activi.
Metode: expunerea vorbitorilor (30%), discutii in grupuri mici, discutii in grupuri mari, studiu de caz, dezbatere, exercitii si mai ales joc de rol.

Indrumatori:
Carmen Simona Sbarna - Psihoterapeut, coach si trainer People Develop Center

Facilitator: Corina Stefan, formator si motorul din spatele IXPR Development& Consulting

Cat de multi?
Atelierul se tine la un numar minim de 10 participanti, in timp ce numarul maxim este de 20 de persoane.

Investitie: 200 lei/ persona
Veniti cu un coleg sau un prieten, primiti un discout de 20 lei/persoana
Pentru persoanele care au participat la evenimentele I explore au un discount de 20 lei/ persoana.
In cazul in care doriti sa participati la ambele ateliere de weekend (Public speaking si Viata sanatoasa) platit un cumul de 265 lei/ persoana.

Inscriere:
Formularul de contact de pe site-ul http://iexplore.ro sau prin email corina.stefan@iexplore.ro. Va rugam sa includeti numarul de persoane, numele persoanelor participante si atelierul la care doriti participare.
Va emitem factura proforma. Sunteti inscrisi in momentul in care ati efectuat plata.

Plata:
1. Se poate efectua prin transfer bancar in contul IXPR Development& Consulting. Datele pentru efectuarea platii le veti gasi in factura proforma.
2. Plata cu cardul prin link securizat. Odata cu trimiterea facturii proforme va trimitem link securizat pentru plata online.
Ce include?
Experienta unica, formare si dezvoltare alaturi de oameni care au rezultate demonstrabile
Acces in Centrul Cultural “Mihai Eminescu”
Experienta si cunostintele formatorilor
Foi flipchart, coli si markere
Cafea si apa de bun venit
Pranz buffet cald
Inregistrarea atelierului
Apa pe parcursul evenimentului

Gazdele noastre: Centrul Cultural “Mihai Eminescu
Atelierul, care este inedit, are loc gratie Centrului Cultural “Mihai Eminescu“, aflat sub autoritatea Consiliului Local al Primariei Sectorului 2, care prin parteneriat ne pune la dispozitie spatiul pentru ca voi sa faceti un pas inainte in evolutia personala, in acelasi timp sa apreciati locurile de langa voi. Experienta mea cu Centrul Cultural “Mihai Eminescu” a fost ca o intalnire cu oameni frumosi si inimosi.
Sediul Centrului Cultural este situat in Parcul National Teatrul de Vara si a fost construit in perioada 1952-1953. Este un spatiu amplu, dotat cu un amfiteatru in aer liber cu cca 3.000 de locuri, sala interioara de expozitii si o biblioteca in aer liber. Complexul mai cuprinde o troita sfintita, opera artistului popular Alexandru Perta-Cuza si o casa maramureseana veche de doua secole, adusa si donata institutiei de autoritatile locale din comuna Berbesti, judetul Maramures.