Bucuresti

B.FIT in the street

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
797

Voteaza & Distribuie

Descriere

„B.FIT in the street" ii va tine pe bucuresteni cu ochii pe spectacole inedite de teatru, de maine pana duminica.

Girafe uriase care se vor plimba pe strada promovand o filosofie de viata simpla - valorile fundamentale sunt cele care conteaza -, oameni pe picioroange care inventeaza pericole ca sa ii poata proteja pe trecatori, violonisti ale caror acorduri se vor auzi de la 30 de metri deasupra orasului. Timp de patru zile, Bucurestiul se va transforma intr-un taram fantastic.

Maine, de la ora 16.30, incepe primul festival international de teatru stradal din Capitala, organizat de Centrul de proiecte culturale al Primariei Capitalei, ArCuB. Spectacolele, fixe sau itinerante, vor dura pana duminica, 1 iunie, iar cele 13 trupe de teatru din Europa promit show-uri magice, pentru cei care vor fi destul de jucausi sa se implice si sa primeasca mesajul.

Noptile se coloreaza

Daca anul trecut ati bifat Noaptea Alba a Bucurestiului, cu siguranta va amintiti spectacolul trupei franceze Malabar „Helios II". Inmultiti-l cu 13 si veti ajunge la putin din ce se va intampla, de maine, pe strazile orasului.

Trupele au fost selectate de Yann Guerrero (trupa „Malabar") si ArCuB cu multa atentie, tocmai pentru a contrasta cu griul bucurestean. Asadar, pentru multa culoare, muzica si frumos, aveti la dispozitie 24 de ore pe zi in care puteti trece de la un loc la altul si de la un spectacol la altul, in functie de ce va impresioneaza mai mult. Piata George Enescu (Ateneu), Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata Unirii, Teatrul National si Parcul Cismigiu va vor surprinde la sfarsitul acestei saptamani.

Pentru ca mare parte dintre show-uri au nevoie de intuneric, spectacolele vor incepe de la ora 21.30 si se vor incheia, de regula, cu jumatate de ora dupa miezul noptii. Nici cei mici nu vor fi privati de bucurii. Pe 1 iunie, in „Cismigiul copiilor", actorii straini le-au pregatit multe surprize. In aceeasi seara, B.FIT se va incheia cu o parada cu barca si o petrecere cu spuma in Piata Constitutiei. Mai multe detalii despre festival veti gasi pe www.arcub.ro in urmatoarele zile.

MASURI

Trei zile cu restrictii in trafic

Pentru ca paradele sa se poata desfasura in regula, in serile de 30 si 31 mai, in intervalul orar 21.00-23.00, traficul va fi inchis pe Bd. Unirii, de la Bd. I.C. Bratianu pana la Bd. Libertatii. Duminica, de la 21.30 la 23.00, nu se va circula pe Str. Schitu Magureanu, iar de la 22.00 la 23.00 - pe Bd. Natiunile Unite, pe Bd. Libertatii, in ambele sensuri, de la intersect ia cu Spl. Independentei la Calea 13 Septembrie. De astazi pana duminica e interzisa oprirea si parcarea autovehiculelor pe Bd. Unirii, pe tronsonul cuprins intre Piata Constitutiei si Bd. Regina Maria.