Bucuresti

Bancomat RBS Bank - Mega Image Mogosoaia

Bancomat RBS Bank - Mega Image Mogosoaia

Detalii

Adresa
Soseaua Bucuresti - Targoviste nr 57 A, Mogosoaia
Web
www.rbs.ro
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
970

Voteaza & Distribuie

Descriere

The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala România (RBS România) are o strategie de business concentrată pe deservirea clienţilor companii de top internaţionale şi locale de dimensiuni mari, precum şi a clienţilor instituţionali, prin oferirea de produse competitive de tranzacţii bancare şi trezorerie.

Încă de la intrarea pe piaţa românească în anul 1995, banca a construit relaţii puternice şi durabile cu clienţii săi corporativi şi instituţionali, dovedindu-şi în mod repetat angajamentul faţă de furnizarea către aceştia a unor servicii de calitate şi produse inovative. Mai mult, banca a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieţei bancare din România şi la formarea profesională a specialiştilor săi, deseori fiind numită „şcoala de banking” de către presa românească.

Grupul RBS este o companie internaţională care oferă servicii bancare şi financiare. Având sediul central în Edinburgh, grupul are peste 30 de milioane de clienţi în Regatul Unit al Marii Britanii, Europa, Orientul Mijlociu, America şi Asia.

Filtre

Banca: RBS