Bucuresti

Birou de Mediator Laura Vartolomei

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Aviatorilor, nr. 106
Telefon
0723373564
Web
www.varto.ro
Categorie
Birouri mediatori
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
909

Voteaza & Distribuie

Descriere

Birou de Mediator Laura Vartolomei din Bucuresti

Medierea furnizeaza persoanelor si companiilor o alta cale, mai putin costisitoare si mai eficienta, de a isi rezolva disputele. Mediem conflicte de natura civila si penala. Medierea are costuri mult mai reduse decat un proces clasic in instanta. Medierea este un proces neutru si impartial. Partile aflate in conflict decid termenii acordului. Nu exista vinovati si nevinovati, reclamanti si parati in procesul asistat de mediator.

Medierea economiseste timp. Termenele foarte mari de judecata sunt inlocuite cu o programare prealabila la mediator, la o ora convenabila ambelor parti, intr-un orar flexibil. Fara invoiri de la serviciu, fara amanari si fara martori ce trebuie convinsi sa vina la temene de judecata.

Medierea este confidentiala. Partile care participa la mediere semneaza un acord de confidentialitate. Informatiile aflate in timpul medierii nu vor fi dezvaluite tertilor. Mediatorul este obligat prin lege sa pastreze confidentiale informatiile aflate in cursul sedintelor de mediere. Medierea evita litigiile. Venirea la mediator costa mai putin decat un proces in instanta si evita incertitudinea ce planeaza pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti. Medierea favorizeaza cooperarea. Medierea imbunatateste comunicarea.