Bucuresti

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 3

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 3

Seria celor mai spectaculoase evenimente de modă din România continuă astăzi, în cea de a treia zi a Bucharest Fashion Week 2014.
A treia seară a celui mai așteptat eveniment de modă al anului, Bucharest Fashion Week 2014, va aduce publicului din România colecțiile unor designeri de renume din România, precum Laura Olteanu, Georgiana Iordache, ale brandului internațional Kasta Morrely, dar și ale designerului Antony Morato (Italia), Georgette (Republica Moldova) sau Nada Koljensic (Muntenegru). Nu în ultimul rând, Universitatea Națională de Arte din București va fi reprezentată anul acesta la Bucharest Fashion Week de Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, care își vor face debutul în industria modei.
În cea de-a doua zi a Săptămânii Modei la București, publicul a avut ocazia de a urmări prezentările Cristianei Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova) și Niki B. (Italia). De asemenea, jurnalista Adela Diaconu, alături de Ciprian Vaida, și-au făcut debutul pe scena Bucharest Fashion Week cu prima colecție prezentată în cadrul unui eveniment internațional de modă.
În cele șase zile ale Bucharest Fashion Week 2014 vor participa peste 30 de designeri români și internaționali. De asemenea, pentru prima oară în istoria evenimentului, cei mai talentați studenți ai Facultăților de Modă și Design din România vor fi premiați de către partenerii Bucharest Fashion Week cu mașini de cusut profesionale și materiale de lux.
Ca în fiecare an, la Bucharest Fashion Week vor avea loc și Miss România și Top Model România, cele mai importante concursuri de gen din țara noastă, dar și tradiționala Gală a Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards.
Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week 2014 și designerii care vor participa la cel mai important eveniment de modă din România sunt disponibile pe www.bfashionweek.com, iar mai jos puteți consulta programul integral al Săptămânii Modei la București.

Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura în intervalul 1-6 decembrie la Ambasad`Or Events, Otopeni. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com. Puteți consulta programul integral al Bucharest Fashion Week 2014 aici: http://bfashionweek.com/program-bucharest-fashion-week-1-6-decembrie-2014/.
În atenţia reprezentanţilor mass media!Pentru acreditări, vă rugăm accesaţi acest link: http://bfashionweek.com/formular-acreditare-presa/
Parteneri:
Printre partenerii acestei ediţii a Bucharest Fashion Week se numără: Ţiriac Auto, Jaguar, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon România, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetică Medicală dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875, Body Art, Casa Baroko, The Vintage, Bro Rom, Geta Marin Hair Academy.

Program Bucharest Fashion Week 2014:

3 decembrie
Laura Olteanu
Antony Morato (Italia)
Georgette (Rep. Moldova)
Nada Koljensic (Muntenegru)
Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte)
Georgiana Iordache
Kasta Morrely

4 decembrie
DiVero (Republica Moldova)
Guess (SUA)
Nausica
Natascia Casu (Elveţia)
Coca Loca
Annami Couture
Faydee by Only Fashion

5 decembrie
Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre
Miss România – costume de baie
Gala Fotbalului Românesc – calup 1
Geanina Olaru
Miss România – ţinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu şi Izabela Purdescu
Gala Fotbalului Românesc – calup 2
Harmont & Blaine (Italia)Miss România – rochii de seară BBY
Gala Fotbalului Românesc – calup 3

6 decembrie
Top model România – costume de baie
Romanian Fashion Awards – calup 1
Ioana Voicu
Top model România – ţinute casual BSB
Romanian Fashion Awards – calup 2
Andreea Dogaru
Top model România – rochii de seară Ana Radu
Romanian Fashion Awards – calup 3
Il lupo loco