Bucuresti

Concert Bucovina

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
778

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucovina lansează o piesă nouă în pregătirea festivalului prezentat de trupă de pe 11 mai de la Arenele Romane Bucovina va canta in premiera o piesa noua in aceasta saptamana. Trupa isi pregateste fanii pentru concertul de la Arenele Romane de pe 11 Mai, DET Open Air. Nu uitati ca pana pe 20 aprilie biletele costa doar 45 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!
Astfel, pentru show-urile pe care le vor sustine in acest weekend la Sibiu si la Cluj Napoca, Bucovina va canta in premiera piesa 'Noaptea Nimanui', o noua compozitie care va fi inclusa pe viitorul album ce va fi lansat in Decembrie.
Daca ar fi sa sintetizam la modul amuzant esenta piesei, ea vorbeste despre "avantajele pe care consumul exagerat de etanol le poate conferi cateodata individului, in lupta cu fortele intunecate care salasluiesc in negura codrului." Va asteptam in Sibiu si Cluj weekendul acesta pentru a testa teoriile noastre legate de efectul alcoolului asupra moroilor, stimelor, piezelor rele si celorlalte creaturi mitice.