Bucuresti

City Paintball

City Paintball

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Straulesti, nr. 4-6
Telefon
0213100360
Fax
0213100360
Web
http://www.citypaintball.ro
Categorie
Parcuri de distractii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1444

Voteaza & Distribuie

Descriere

CityPaintball Bucuresti

Inca de la infiintare, in anul 2001, principalul obiectiv CityPaintball a fost acela de promovare a unor noi tipuri de activitati recreative la noi in tara. CityPaintball este prima firma care a deschis un teren de paintball organizat la noi in tara, teren amenajat cu transee, foisoare, cazemate, noctura si zona de relaxare – terasa.

CityPaintball se numara printre cei mai importanti importatori si distribuitori de echipamente de paintball dintre cele mai performante. In cei peste opt ani de activitate CityPaintball a organizat o serie de evenimente de paintball printre care si primele competitii de paintball sportiv din Romania, plasand astfel tara noastra pe harta circuitelor internationale.

Activitatea CityPaintball se desfasoara in prezent in Bucuresti pe un teren cu o suprafata de 22.000 mp din care trei terenuri de paintball ce se intind pe o suprafata de 10.000 mp si unde pot juca intr-o zi pana la 500 de persoane. Terenul este deschis din luna mai si se afla la 5 minute de Piata Presei Libere, pe Sos. Straulesti 4-6. Suprafata cuprinde, intr-o singura locatie, 3 terenuri de paintball (lucru inedit in peisajul terenurilor de paintball)

Facilitati: • Instalatie de nocturna • Cadru natural – copaci, gazon, lac • Terasa capacitate 100 persoane – cu extindere pana la 200 persoane • Aproximativ 70 locuri de parcare.

Amenajari pe terenurile de paintball: corturi militare, avanposturi, transee, cazemate, o casa parasita, o simulare a unei mine parasite.