Bucuresti

Clinica Oculus

Clinica Oculus

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Calea Floreasca, nr. 91-111, bloc F1, parter
Telefon
0219628, 0213178070, 0212301491
Fax
0213178073
Web
http://www.clinicaoculus.ro/
Social links
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
2704

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Centrul oftalmologic Oculus aniversează 20 de ani de excelență în oftalmologie
Oculus a fost selectat recent printre cele 7 centre de referinţă mondiale care au implementat cel mai avansat sistem de operare a cataractei
Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare mare clinică de chirurgie oftalmologică, aniversează anul acesta 20 de ani de activitate. Înfiinţat în anul 1993, Centrul Oftalmologic Oculus a introdus în premieră pentru România intervenţiile chirurgicale private în sistem ambulator, la care s-au adăugat în timp facoemulsificarea în operaţiile de cataractă şi chirurgia refractivă Laser şi prin lentile refractive. Centrul Oftalmologic Oculus are statutul de cea mai mare clinică de chirurgie oftalmologică privată din ţară cu servicii la standarde occidentale, aparatură medicală şi tehnologie de ultimă oră şi un personal medical excepţional, având astfel cele mai solicitate servicii oftalmologice. Dr. Cristian şi Ozana Moraru, liderii echipei de chirurgi Oculus, sunt personalităţi de prestigiu ale medicinei oftalmologice româneşti, fiind invitaţi să susţină regulat prezentări şi sesiuni de chirurgie live la marile congrese internaţionale de profil.

Colectivul de medici specialiști oftalmologi de la Oculus realizează anual aprox. 30.000 de consultaţii, aprox. 8.000/intervenţii chirurgicale,din care 4.000 de operaţii de cataractă, 1.500 operaţii de chirurgie refractivă, 400-500de operaţii vitreo-retiniene, 3.000 operaţii şi tratamente de glaucom și aproximativ 1.000tratamente pentru retinopatie diabetică.
Printre premierele pe care Oculus le-a introdus în ţară se numără:
 • intervenţiile chirurgicale private (din 1993)
 • chirurgia oftalmologică în sistem ambulator (din 1993)
 • facoemulsificarea în operaţiile de cataractă (din 1997)
 • implantarea cristalinului artificial foldabil (1999)
 • chirurgia refractivă Laser şi prin lentile refractive (din 1999)
 • prima sesiune de chirurgie LIVE cu participare internaţională (2006)
 • operaţiile de cataractă prin microincizie (1,6-1,8 mm) şi cu anestezie fără injecţii (din 2006)
 • prima clinică din România şi una dintre primele din Europa de Est care a introdus operaţia de cataractă cu Laserul cu Femtosecundă - cea mai importantă inovaţie în domeniul chirurgiei cataractei din ultimii 20 de ani (februarie 2013)
 • singura clinică din România şi una dintre puţinele din Europa unde se realizează tehnica de ultra-microincizie în operaţia de cataractă (din 2013)
 • la Oculus se realizează pe micro-incizie şi fără sutură şi operaţiile de chirurgie vitreo-retiniană, cea mai modernă tehnică la nivel mondial pentru acest tip de intervenţii
 • a introdus sistemul tip GPS de monitorizare a pacientului pentru operaţia de cataractă.
Ultima premieră Oculus este cea mai nouă tehnologie din lume menită să realizeze cu maximă precizie şi acurateţe operaţia de cataractă, "Cataract Refractive Surgery Suite" (Suita "Cataractă refractivă"), va fi introdusă şi în România prin Centrul oftalmologic Oculus. Cea mai mare clinică de oftalmologie privată din România, care anul acesta aniversează 20 de ani de la înfiinţare, a fost selectată printre cele 7 centre de referinţă mondiale (patru centre în SUA şi trei în Europa) unde a fost implementat acest sistem extrem de avansat. Până în prezent, în ultimele două luni de când e folosit, la Clinica Oculus au fost operaţi aproximativ 200 de pacienţi cu Suita "Cataractă refractivă". Cele patru aparate care o compun asigură o maximă precizie în realizarea diverşilor timpi operatori, prin controlul şi evaluarea complet computerizată a acestora.

La nivel tehnologic, clinica Oculus deţine aparate extrem de complexe, unice în ţară, atât pentru diagnostic cât şi pentru tratament chirurgical.
Suntem mândri că am reuşit să dovedim că şi în România se poate practica microchirurgie oftalmologică la un nivel tehnologic, profesional şi uman perfect similar celui practicat afară. Cei 20 de ani de activitate Oculus şi cifrele şi premierele pe care le-am înregistrat până acum demonstrea că performanţa este posibilă şi în România, prin susţinerea celor mai înalte standarde de calitate. Respectul pacienţilor nostri este un semnal că strategia aleasă a fost cea câştigătoare, impunând un precedent pozitiv pe piaţă“, a declarat dr. Ozana Moraru.

Despre Oculus:
Înfiinţat în 1993, Centrul oftalmologic Oculus este prima clinică de microchirurgie oculară din România şi cea mai mare clinică oftalmologică privata din ţară, atât ca personal, numărând 57 de angajaţi, cât şi prin amploarea serviciilor medicale (consultaţii şi operaţii): 8 cabinete în care sunt consultaţi şi trataţi zilnic în medie 200-250 pacienţi, două săli cu trei mese operatorii, efectuându-se aproximativ 550-650 operaţii pe lună. Clinica oferă servicii acoperind aproape întreaga gamă de specialităţi medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractivă, chirurgia dezlipirii de retină şi tratamente laser pentru afecţiuni vitro– retiniene.

http://www.clinicaoculus.ro/

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00
Sambata: 8:00 - 13:00

Filtre cabinet oftalmologic

Facilitati: Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Tratamente
Program extra: Sambata