Bucuresti

Coldwell Banker

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Mosilorr, nr. 264
Telefon
0212112550
Fax
0212112550
Web
www.coldwell-banker.ro
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1559

Voteaza & Distribuie

Descriere

Coldwell Banker Bucuresti

Coldwell Banker Affiliates of Romania - Invitatia dumneavoastra de a va alatura unui grup select de agenti imobiliari.

Este foarte dificil sa gasesti o companie imobiliara pe care sa te poti baza. Acum va puteti bucura si in Romania de privilegiul de a beneficia de o calitate a serviciilor egala cu cea oferita de Coldwell Banker in toata lumea.

Birourile locale cum este si al nostru au o importanta capitala deoarece ele transmit valorile brandului direct catre client. O afacere asa cum este Coldwell Banker reprezinta o provocare, si, evident, procesul de selectie este foarte riguros. Din acest motiv numai cei mai buni reprezentanti ajung sa faca parte din echipa Coldwell Banker Real Estate Corporation. Iar noi ne numaram printre ei.

Afiliatii Coldwell Banker din Romania sunt specializati in acordarea de consultanta si servicii de intermediere pentru toate segmentele pietei: rezidential, spatii de birouri, retail, industrial, terenuri si investitii. Furnizarea de servicii integrate clientilor este cheia succesului nostru.

In calitate de Afiliati Coldwell Banker, oferim servicii de consultanta si intermediere de inalta calitate clientilor nostri imobiliari, indiferent de dimensiunea operatiunii.

Coldwell Banker Corporation ne ofera cel mai puternic sprijin din tot domeniul, pentru ca noi, la randul nostru, sa putem garanta exact acelasi nivel de satisfactie ca peste tot in lume.

Odata stabilita, o relatie cu Afiliatii Coldwell Banker din Romania va poate pune la dispozitie resurse imobiliare globale.

Filtre

Servicii financiare: Evaluari, Investitii financiare