Bucuresti

Cum e să lucrezi la videochat

Cum e să lucrezi la videochat

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Descriere

Videochat-ul tinde să fie un subiect tabu sau judecat în societatea românească. Dacă lucrezi într-un astfel de studio, adesea nu recunoşti – nu pentru că e o muncă ruşinoasă, ci pentru că oamenii nu înţeleg exact ce şi cum implică activitatea ta. Tipic românesc, preferăm să judecăm fără să întrebăm.
În primul rând, video chat-ul este o activitate legală, deci atât timp cât îţi câştigi banii în limitele legii nu înţeleg care este problema unora. O condiţie pe care o cere fiecare studio de videochat este ca persoana angajată să aibă peste 18 ani, prezentând şi documentele necesare pentru a dovedi asta. Un lucru pe care nu-l ştiaţi este faptul că aceste studiouri sunt atât de axate în a acţiona între limitele legii, încât este necesar că până şi programele utilizate de computer să fie originale, deci, cumpărate – nu se acceptă Windows piratat. Ţinând cont că o licenţă de Windows XP, de exemplu, costă în jur de 700 de lei, studiorile fac ceva investiţie, dacă e să luăm în considerare numărul de angajate.
Lucrul în cuplu este ilegal. Dacă un cuplu face videochat şi o persoană întreţine relaţii sexuale cu alta contra unor bani (membrul care plăteşte să vadă momentele), acest lucru înseamnă prostituţie. Dacă aţi descoperit astfel de studiouri, ar trebui să ştiţi că operează în ilegalitate.
Din păcate, există mulţi angajatori care încalcă legea, lucru care, evident, pătează şi mai mult imaginea acestei activităţi. Dacă eşti interesată de un astfel de job, sunt mai multe companii care se ocupă de angajari videochat, însă ar trebui să te interesezi exact de anumite detalii, precum cele precizate. Poate pentru tine nu contează neapărat acum dacă Windows-ul este piratat, de exemplu, însă compania va avea de suferit dacă se va descoperi într-o zi.
Ce anume trebuie să conţină CV-ul tău dacă doreşti să lucrezi pentru o companie de videochat? De exemplu, am găsit pe black-studio o lista de cerinţe pe care angajaţii trebuie să le respecte. Pentru femei, vârsta oscilareaza între 18 ani şi 35, dar şi peste. Ai nevoie de un act de identitate valabil, precum buletinul, paşaportul, permisul de conducere, să ai cunoşţine bune sau foarte bune de limba engleză – la urma urmei, astfel de situri româneşti nu sunt valabile pentru vizionare în România, ci doar în ţări din afară în care comunităţile de români sunt foarte mici, pentru a se evita depistarea ta, în caz că nu vrei că lumea să ştie, precum Statele Unite, Canada, Franţa. De asemenea, trebuie să ai abilităţi de operare a unui computer, de comunicare, precum şi un aspect fizic plăcut. Alte cerinţe ţin de personalitate: încredere în sine, seriozitate etc.
Siturile rulează non-stop, având trei ture: de zi, de prânz şi de noapte. Trebuie să lucrezi cel puţin cinci ture în zilele de luni până vineri, având o ora pauză pe tură. Zilele de weekend sunt opţionale, însă majoritatea modelelor preferă să lucreze în aceste zile doarece se înregistrează încasări mult mai mari. Din fericire, programul full time nu este obligatoriu, existând posibilitatea de a lucra şi cu program part time, după cum ai lucra la un supermarket, doar că având mult mai mulţi bani câştigaţi.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354