Bucuresti

Concert Delia @ Hard Rock

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Vizualizari
844

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 9 noiembrie, ora 21.30 – Concert Delia
Miercuri, pe 9 noiembrie, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe pentru un nou show live cu DELIA, începand cu ora 21:30. Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.
Artista-cameleon reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mamă,”, "1234" sau "Ce are ea" au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio şi tv cu profil muzical.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;
- 85 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.