Bucuresti

Design interior pentru apartament clasic cu 2 camere

Design interior apartament clasic cu 2 camere

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Nobili Design
Vizualizari
498

Voteaza & Distribuie

Descriere

Designul interior al unui apartament nu se rezuma doar la impodobirea incaperilor. Pentru ca rezultatul final sa fie uluitor, designerii de la Nobili Interior Design pun accent pe micile detalii personalizate. Asadar, fiecare spatiu din acest apartament cu doua camere trebuie sa reflecte cate putin din personalitatea celui care locuieste acolo. Experienta de 10 ani in domeniu si portofoliul de proiecte de design interior in Bucuresti, ne-a invatat sa apreciem parerea clientului si sa implementam cat mai fidel dorintele acestuia.
Daca preferati stilul clasic de decor si va simtiti atrasi de micile detalii de lux, insa nu locuiti intr-o casa somptuoasa, cei de la Nobili Interior Design vor aduce luxul in apartamentul dumneavoastra cu 2 camere.
Stilul clasic vine cu diverse influente precum cel victorian, baroc sau altele. Insa, daca nu te poti decide la unul singur, expertii se pot juca cu elementele din diverse substiluri pentru a le intregra cat mai armonios. Important este sa avem simetrie intre fiecare piesa de mobilier, ornament etc.
Mobilierul clasic este unul destul de popular, iar cei care confectioneza astfel de piese au invatat sa se adapteze la timpurile moderne, pastrand doar cateva elemente clasice pentru cei care aleg mobilierul cu influente minimaliste. Puteti alege un mobilier din mdf, cu elemente de feronerie in stil baroc usor aurite sau daca bugetul va permite, achizitionati o mobila in stil italian din 100% lemn masiv. Astfel de piese sunt realmente elegante si denota bun gust oriunde le-ati plasa in apartament.
Ne puteti cere informatii referitoare la proiectele de design interior realizate de firma noastra prin intermediul siteului nostru web: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential