Bucuresti

Distrugem insectele parazitare cu INSECTICIDE de la Pesticide Az.ro

Distrugem insectele parazitare cu INSECTICIDE de la Pesticide Az.ro

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
478

Voteaza & Distribuie

Descriere

In prezent stiinta moderna studiaza un numar foarte mare de specii de insecte daunatoare culturilor agricole ce provoaca pagube considerabile fermierilor. Acesti daunatori cauzeaza reduceri semnificative sau chiar pierderea completa a recoltei, reducand totodata si calitatea produselor recoltate. Firma ,,Fermierul’’asigura, de peste 12 ani, celor pasionati de agricultura insecticide ce protejaza numeroase tipuri de cereale, fructe, legumede diferiti daunatori.

Primele variante ale acestor insecticide au fost folosite inca din Antichitate, insa utilizarea lor s-a raspandit o data cu dezvoltarea industriei chimice la mijlocul secolului XIX. Astazi intalnim diferite feluri de insecticide, insa toate au un efect ce vizeaza distrugerea completa a insectelor daunatare sau inlaturarea dezvoltarii populatiilor acestora (prin oua sau larve).
Prosperitatea recoltei este reprezentata de dorinta fireasca a fermierilor ambitiosi si profesionistilor din domeniul agriculturii, iar magazinul virtual al firmei PesticideAz.ro va ofera numeroase tipuri de produse ce corespund bunei practici agricole si astfel veti dobandi o productie mare si de calitate.

Utilizarea corecta a insecticidelor in functie de caracteristici
Utilizarea corecta a produselor de protectie a plantelorpresupune cunoasterea intregului spectru de procese desfasurate pe parcursul productiei agricole, precum si introducerea in practica a noiproduse, cu efect favorabil asupra recoltei. Pentu asta trebuie sa cunoastem anumitevarianteale acestor insecticide comercializate sub forma de:
  • - Pulberi – aceasta este o forma de insecticid format din particule uscate (adesea amestecat cu una sau mai multe substante de umplutura) ce sunt utilizate pentru pulverizare, la crearea de solutii, emulsii si suspensii,precum si ceata de praf;
  • - Granule – substanta activacare odata ce este introdusa in sol sau intr-un mediu gazos se inmoaie sau se evapora actionand asupra daunatorilor.
In functie de aspect, orice tip de insecticide poate fi utilizat in diferite moduri:
  • - Polenizare – o metoda de procesare pentru distribuirea agentului sub forma de pulbere ce creeaza un nor de praf ce va acoperi solul si plantele;
  • - Pulverizare – insecticidul este diluat in apa, iar apoi aplicat sub forma de picaturi pe plantele tratate;
  • Introducerea in sol – substante active sau pulverulente sunt introduse in sol, sub forma de granule, pentru tratarea acestuia;
  • - Tratamentul semintelor – semintele sunt prelucrate cu substante active(fie uscate, fie lichide);
  • - Tratament cu aerosol – metoda ce implica crearea de suspensii sub forma de pulberi macinate sau prin intermediul unui agent lichid;
  • - Fumigatie – metoda de tratare a plantelor prin mijloacece implica emanatii de gaze.
Compania BAYER - un brand consacrat in lumea agricola din Romania - ofera o gama variata de produse si recunoaste dragostea pentru diferite tipuri de soluri, efortul si pasiunea pentru agricultura fiind recompensate cu cele mai bune solutii agricole. Orice fermierpoate culege roadele activitatii lor sale!

Transport gratuit pentu insecticide de la Pesticide Az.ro

Pesticide Az.ro este un distribuitor national de baza pentru productia agricola ce comercializeaza: produse pentru protectia plantelor, ingrasaminte foliare, produse bio si extracte naturale, seminte, tratamente pentru sol si seminte etc.
Pentru orice comanda ce depaseste suma de 700 de lei, veti beneficia de transport gratuit si rapid in orice oras sau localitate din Romania. Plata se face in numerar la ridicarea comenzii.
Pentru orice informatie suplimentara apelati la unul dintre numerele
0250772566, 0726214441 sau http://pesticide-az.ro

Autor