Bucuresti

Dorado Systems

DORADO SYSTEMS

Detalii magazin/service IT

Adresa
Bucuresti, Strada Alesd, nr. 10
Telefon
0701104715
Web
​https://doradosystems.ro
Social links
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
317

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Dorado Systems Bucuresti

Suntem o companie care tine la imaginea sa si care este in continua ascensiune are o retea de echipamente IT ce trebuie sa fie periodic organizata si intretinuta, un sistem de e-mail eficient, date securizate permanent si asistenta prompta in caz de nevoie.

O prima vizita la locatia societatii tale va consta in cartografierea intregului sistem IT si ofertarea celui mai bun plan tarifar, aplicat individual societatii tale impreuna cu indicatii pretioase privind upradarea sau dupa caz eliminarea factorilor de intarziere in realizarea optima a activitatii de zi cu zi.

Colaborarea cu societatea ta in sectorul IT este una de durata, in consecinta, frecventa de solicitare a firmei de IT trebuie sa se diminueze simtitor inca din prima perioada contractuala, in acest fel dovedindu-se faptic eficienta sistemului IT in urma verificarii si efectuarii mentenantei aplicate in directia fiabilitatii si usurintei in exploatare. Tot odata, contractul va putea beneficia astfel de diminuari de pret, renegocieri sau bonusuri, dupa caz, pe parcursul colaborarii.

Orar magazin/service IT

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata: 8:00 - 20:00

Filtre magazin/service IT

Servicii: Consultanta, Mentenanta, Service, Solutii IT
Program extra: Sambata