Bucuresti

Frida, alas para volar

Frida, alas para volar

Detalii spectacol

Telefon
0213152377, 0213163006
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul Tandarica Bucuresti
Vizualizari
325

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 26 noiembrie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Frida, alas para volar

“Un poem despre viața plină de dragoste și durere a Fridei Kahlo, reprezentată prin diverse metafore și simboluri, cu ajutorul păpușilor, obiectelor metamorfozate și animației în nisip. Coregrafia și teatrul de animație se combină astfel încât pictura artistei prinde viață pe scena inundată de atmosfera onirică, creată de muzica Chavelei Vargas și Al Marconi. Portretele desenate în nisip în timp real, completează biografic personalitatea Fridei adăugând spectacolului momente de “performance”.

Frida Kahlo trăiește cu aceiași pasiune, durerea fizică și dragostea pentru Diego Rivera, transformând ambele trăiri în picturi suprarealiste. Scrisorile către Diego, devin monologuri interioare sau strigăte de furie și frustrarea neîmplinirii ca mamă și soție.

Moartea apare în scena vieții ca un vechi prieten care vine să o salveze de durerea înecată în alcool și fum de țigară. Personajele ies din picturile Fridei și apar în scenă ca într-un vis ca o salvare, destinată să facă realitatea mai puțin copleșitoare. Într-un dans continuu, Frida iubește, pictează, suferă și râde de moartea cu chip de femeie, până la sfârșitul spectacolului din viața ei.”

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta