Bucuresti

Hach Lange

Hach Lange

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Caminului, nr. 3
Telefon
0212053003
Fax
0212053017
Web
www.hach-lange.ro
Categorie
Furnizori aparatura medicala si medicamente
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1682

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hach Lange Bucuresti

HACH LANGE este unul dintre liderii internationali in analizele de laborator si online ale apei. Compania cu cei 2500 de angajati ai sai s-a format in anul 2000 prin fuziunea dintre fosta Dr. Bruno Lange GmbH cu sediul in Berlin, Germania si HACH Inc cu sediul in SUA. Ambele companii au o istorie foarte veche si foarte asemanatoare in domeniul fotometriei si electrochimiei. Viziunea ambelor companii a fost influentata de inovatiile analitice si de o optimizare logica a analizelor in zonele de aplicatie. Inca din acele vremuri compania s-a dezvoltat pe plan international, in Europa sub brand-ul HACH LANGE si in SUA sub denumirea HACH, cu reprezentante comerciale in toata lumea. Compania are capacitati de cercetare, de dezvoltare ca si de productie in Germania, Franta, Elvetia, SUA si China. O retea internationala stabileste legatura intre HACH LANGE si reprezentantele din 22 de tari europene, ca si cu multi ati parteneri de afaceri. Cele mai recente filiale au fost fondate in ianuarie 2007 in Grecia si in aprilie 2008 in Croatia. Portofoliul de produse si servicii a fost extins la toate aplicatiile din zona apei de baut, apei de canal, apei de canal industriale si calitatea apei, iar in prezent acopera toti parametrii analitici si aplicatiile de laborator relevante, precum si online.
Noile cerinte si tehnologii reprezinta stimulentele companiei pentru dezvoltarea continua a unor solutii mai bune pentru practica analitica. Service-ul este foarte important in cadrul companiei, HACH LANGE punand accent pe apropierea fata de clienti. Pachetele sale complete de service acopera multe zone: de la cursurile de instruire avansate si evenimentele de informare, contractele individuale de service, personal competent pentru un anumit domeniu cu service in fabrica, pana la o linie telefonica de service si un ghiseu de ajutor pentru service. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele de servicii oferite de HACH LANGE.
In afara de inovatiile analitice, clientii solicita continuu solutii pentru sistem. Cu conceptul digital HACH LANGE ofera o solutie la amplasarea tuturor dispozitivelor on-line sub un singur sistem uniform. Unul dintre avantajele acestuia sunt intretinerea de la distanta si optimizarea costurilor. Proba / sistemul de analiza si verificatorul pot functiona individual sau ca o retea.